ICA Banken söker studenter för extrajobb som kundrådgivare

ICA Banken söker studenter för extrajobb som kundrådgivare

Just nu söker ICA Banken engagerade studenter till bankens kundservice.

Här får du vara med om en spännande tillväxtresa, bra utvecklingsmöjligheter och utmanande arbetsuppgifter. Studerar du inom lämpligt område, gärna inom ekonomi och har minst 1 år kvar av dina studier? Skynda då in med din ansökan som kundrådgivare till ICA Banken i Borås.

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Borås

Omfattning:
Deltid (vid behov), varierande arbetstider mellan 07.50-20.10, passen är mellan 3-5 timmar. Du förväntas kunna jobba minst 25 timmar i månaden till en början därefter 35 timmar i månaden. Utbildning startar den 5 november.

Arbetsbeskrivning:
ICA Banken erbjuder ett komplett utbud av banktjänster för privatpersoner, allt ifrån spara och betala till låna och försäkra med målet att göra vardagen lite enklare och förenkla vardagen för ICAs kunder.

Dina arbetsuppgifter som kundrådgivare är att:
  • Ta hand om inkommande samtal som rör medlemskortet och dess funktioner. T.ex. Spärra kort, beställa nya kort, hjälpa till med transaktioner och saldoförfrågningar. Guida och vägleda kunder i våra digitala kanaler med det gemensamma målet att kunden skall få den bästa kundupplevelsen när de ringer till oss.
Kvalifikationer:

För att passa in i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet av kundservice samt av att möta kunder via telefon. Det är meriterande om du är tekniskt lagd och har en pedagogisk förmåga att vägleda våra kunder både i telefon och på webben.

Här behöver du:
  • Studera på högskola inom lämpligt område så som ekonomi / administration / personal eller likvärdig och ha minst 1 år kvar av din utbildning.
  • Kunna jobba heltid under sommaren.
  • Flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska både i tal och skrift.
Då tjänsten på sikt kommer att innebära merförsäljning är det meriterande om du har erfarenhet av försäljning och trivs med att jobba mot uppsatta mål. Du är en person som brinner för att göra det lilla extra så att kunden ska bli nöjd och känna sig väl omhändertagen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

För information:
Lovisa Carlsson, lovisa.carlsson@randstad.se
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.