Technical Account Manager till Hydria Water

Technical Account Manager till Hydria Water

Jorden är egentligen en vattenplanet. 70 procent av ytan täcks av vatten och 30 procent av land. Vidare utgör saltvattnet 97,5 procent och sötvattnet 2,5 procent. Vill du vara med och skapa bättre förutsättningar för renare vatten? Hydria Water söker nu en Technical Account Manager inom mekanisk vattenrening.

Om vår kund

Hydria Water erbjuder effektiva lösningar inom mekanisk vattenrening som möter de högt ställda krav som reningsverk, vattenverk och processindustrier har på vattenrening. Sedan 1960-talet har vi strävat efter att leverera lösningar med hög kvalitet och samhällets behov i fokus.

Tillsammans med Mellegård & Naij och VA Teknik Sweden, som samlas under namnet Hydria Water år 2022, har vi utvecklat ett helhetserbjudande för att skapa en trygg affär för våra kunder. Vi vägleder genom hela processen och levererar produkter inom rensavskiljning, renshantering, sandhantering och sedimentering till reningsverk och anläggningar över hela världen.

Genom att tillverka hållbara produkter i vår egen lokala produktion, hög kompetens och nyfikenhet för framtiden är vi en del av att omvandla avloppsvatten till resurs.

Hydria Water är en del av den Boråsbaserade koncernen Hydria Group som driver utveckling och innovation inom vatten- och ventilationsbranschen.

Läs gärna mer på: https://hydriawater.com/sv/

Dina arbetsuppgifter

Hydria Water är i en expansiv fas och ser stora tillväxtmöjligheter på den nordiska VA-marknaden. Du kommer att spela en viktig roll för att stärka och utveckla Hydria Water som leverantör i den nordiska VA-branschen.

I din roll som Technical Account Manager hos Hydria Water, kommer du att ansvara för projektförsäljning mot slutanvändare, entreprenör, återförsäljare och konsult genom att lokalisera behov, ta fram tekniska affärsförslag och förhandla kontrakt.

Vidare ansvarar du för uppföljning av offerter, utveckla kundrelationer och Hydria Water generella position på de nordiska marknaderna. I tjänsten ingår också att ansvara för handläggning och överlämning av inkomna projekt internt till produktionsenheterna och projektledare. Du har beroende på projektform, ansvar för projekt mot kund direkt eller via projektledare.

Övriga arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:
  • Ta fram tekniska lösningar tillsammans med konstruktörer, projektledare och konstruktionsavdelning i Sverige.
  • Utföra kundbesök i Norden, med fokus Norge.
  • Planera och delta på mässor samt kundevent.
  • Delaktig i förbättringar av rutiner, processer, metoder och verktyg.
  • Samarbeta med övriga personer och organisationer i företaget.
  • Resande ingår i tjänsten (ca 50-70 dagar per år inom Norden, främst Norge).
  • Uppgifter utförs enligt företagets mål, värderingar, verksamhetssystem.
Du ingår i Hydra Waters försäljningsteam och rapporterar till Sales Director. Placering för tjänsten är Borås eller Skövde.

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom försäljning, stort plus om det är med teknisk inriktning och under projektbaserade former. Vidare innehar du en utbildning med sälj- och/eller ekonomi/teknikinriktning.
Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Meriterande med ytterligare nordiska språkkunskaper.

Som person har du ett högt driv under organiserade former och har lätt för att skapa relationer samt är kommunikativ. Din nyfikenhet är en naturlig del för att hitta och skapa affärer som du på egen hand, men även tillsammans med techsupport utvecklar och avslutar med goda resultat. Du är tekniskt intresserad, då detta skapar en förståelse för företagets produkter och marknadens utmaningar.

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande med eventuellt uppehåll under semesterperioden. Sista ansökningsdatum är 18 augusti 2022. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Mikael Svensson på mikael.svensson@effektiv.se eller Christina Björsell på christina@effektiv.se

Sökord

Technical account manager, projektförsäljning, projekt, försäljning, mekanisk, teknik, vattenrening, ventilation, Sverige, Norge, Norden
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 18 aug 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.