Studenter sökes för långsiktigt uppdrag hos Hemtex

Studenter sökes för långsiktigt uppdrag hos Hemtex

Har du pågående högskolestudier, har minst ett år kvar av dina studier och söker ett långsiktigt deltidsjobb? Skulle du dessutom beskriva dig som kundorienterad, ordningsam och serviceinriktad? Då har vi på Randstad nästa uppdrag för dig. Vi söker nu, för start omgående, positiva kundservicemedarbetare till vår studentpool i Borås.

Arbetstiderna är förlagda på vardagar och helger mellan 09.00 och 20.00, cirka 4 timmar per arbetstillfälle och du ska ha möjlighet att jobba 4-8 dagar i månaden.

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Borås

Omfattning:
Deltid, annan huvudsaklig sysselsättning krävs.

Arbetsbeskrivning:

Arbetsuppgifterna innebär hantering av inkommande telefonärenden samt inkommande ärenden via mejl och chatt. Kundtjänsten hanterar både klubb, e-handel och övriga frågor.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som studerar på eftergymnasial nivå. Du är bra på att kommunicera och trivs med att uttrycka dig i tal och skrift. Har du erfarenhet av liknande uppgifter är det väldigt meriterande, men det är än viktigare att du har förmågan och viljan att göra ett bra jobb. Då du är ansiktet utåt gentemot kunderna är det viktigt att du är noggrann, lyhörd och serviceinriktad. Du har en naturlig fallenhet för service och värderar att hålla hög kvalitet mot kunderna.

För att vara aktuell för detta extrajobb måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning. Men annan huvudsaklig sysselsättning menas studier, annat extrajobb, eget företag etc. Studerar du på distans är det meriterande. Beskriv i ditt CV vilken annan sysselsättning du har.

Om Hemtex:

På Hemtex älskar vi kuddar, för att ta ett exempel. Och gardiner, för att ta ett annat. Men hos oss är en kudde aldrig bara en kudde. Och en gardin kan ha så många fler kvaliteter än att bara vara sydd i indisk bomull och klara av att hänga där rakt upp och ned.

För oss på Hemtex handlar vår livslånga passion för textil om allt som textil kan vara och tillföra - utöver att ligga på ett bord eller hänga på en badrumskrok och se snygg ut. Eller, om vi ska vara helt ärliga; när textil är och gör allt det där samtidigt, på sitt oefterhärmliga, oemotståndliga, underbara vis - det är då vi älskar den mest. Form och funktion, tillsammans, för alltid.

Hemtex grundades 1973, och på vägen fram till den position vi innehar idag - som Nordens ledande detaljhandelskedja för hemtextilier - har vår passion för textilier tveklöst varit den starkast bidragande faktorn. I dagsläget kan du besöka oss i över 160 butiker i Norden samt här på webben - och oavsett var du kliver in hittar du samma sortiment, med samma röda tråd:

Funktionell hemtextil med hög kvalitet och unik design till ett bra pris, där inte en endaste produkt har kommit till av någon slump.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Lovisa Carlsson, lovisa.carlsson@randstad.se
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.