Content and Production Specialist till Hejco, Borås

Content and Production Specialist till Hejco, Borås

Content and Production Specialist till Hejco!

Nu letar vi efter en Content och Production Specialist till marknadsavdelningen på Hejco. Vill du jobba i en expansiv och utvecklande miljö där vi utmanar oss varje dag för att alltid ge våra kunder det bästa vad gäller kvalitet, produkt, service och engagemang. Vill du vara en del av ett värdedrivet företag som bryr sig om de människor som bryr sig om andra?

Hejco är ett starkt varumärke inom lätta arbetskläder med huvudfokus mot vård, omsorg och hälsa. Här får du som gillar utmaningar chansen att vara med på en spännande resa där stort fokus ligger på vår kund och digitala lösningar. Hejco ingår i Fristad Kansas Group.

Tjänsten
Du är en del av marknadsavdelningen på Hejco där du ansvarar för produktion och skapande av material och innehåll i alla delar såsom copy, grafisk design och video för alla marknader och alla kanaler. Du säkerställer att vi har en stark visuell identitet och uttryck för varumärket och att vi följer vår brand book och den grafiska profilen. Du följer vår kommersiella kalender och du initierar och fångar upp kampanjidéer och konceptualiserar dem med material för web, sociala medier, nyhetsbrev och andra digitala kanaler. Du säkerställer också implementation på de olika marknaderna. Att skapa fysiskt marknadsmaterial för våra lokala marknader som stödjer kampanjer och försäljning är också en del av rollen. Du projektleder och koordinerar översättningar och implementerar dessa i material och innehåll. Du samverkar med hela marknadsavdelningen, e-commerce manager, sälj och övriga delar av organisationen samt externa parter och leverantörer.

Du ansvarar för sociala medier och implementerar vår sociala mediestrategi i samtliga kanaler över våra marknader för att nå satta mål. Produktion, publicering, annonsering, att skapa engagemang och interaktion samt uppföljning och analys är en del i rollen.

Din placering är på Hejcos kontor i helt nya lokaler på Katrinedal i Borås. Tjänsten är ny hos oss och du har möjlighet att utforma den och driva det här området framåt.

Din profil
Vi ser att du som söker har en utbildning inom och ett par års erfarenhet av att grafisk produktion och kommunikation med fördel för ett varumärke som arbetar på flera marknader. Du har jobbat med sociala medier och är grym på att skapa material och innehåll för våra olika kanaler. Du är engagerad, driven och bra på att strukturera och planera ditt arbete. Vi är i en utvecklingsfas där vi ser en stor fördel i att kunna vara flexibel och se möjligheter i att få vara med och påverka. Vi tror att du gillar när det händer mycket och när man arbetar tätt över avdelningarna för att generera mervärde för kunden. Du är utåtriktad person som har lätt för att skapa och bibehålla kontakter och relationer internt och externt. Du skriver lika lätt på engelska som svenska och du är kreativ, prestigelös och snabb.

Du jobbar idag med vanligt förekommande program inom Adobe CS och skapar innehåll och material för såväl digitala plattformar som för off-line. Du har koll på alla verktyg som behövs för att ett företag ska vara riktigt grymma på sociala medier. Är du dessutom duktig på foto och film med redigering och produktion liksom om du har erfarenhet från att jobba med CRM verktyg så är det en bonus!

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande roll i en organisation där du från dag ett får stora möjligheter att själv vara med och påverka. Vi är ett härligt gäng med ett stort driv, stolthet över våra produkter och våra kunder och en stor ambition att få vårt varumärke att växa. Vi söker fler medarbetare som vill vara med på den resan!

Övrigt
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Wackling, Marketing and Customer Experience Director på 0730-878295 eller sofia.wackling@hejco.com
Vi tillämpar löpande urval och ser därför framemot din ansökan så snart som möjligt. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sociala medier, social media strateg, social media ansvarig, social media manager, online manager, marknad, marknadsföring, marknadsförare, kommunikation, PR, kommunikatör, webbproducent, digital specialist, content manager, webbredaktör, digital copywriter, content editor, contentansvarig, online content specialist, content writer, marknadskommunikatör, digital kommunikatör, crossmedia
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 2 sept 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!