Servicesäljare

Servicesäljare

Om rollen

Vi söker nu ytterligare en duktig Servicesäljare till vår personbilverkstad där den huvudsakliga uppgiften innebär att arbeta med service, kundbemötande, rådgivning och beräkna prisofferter. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om kundbokningar såsom service och reparation. I arbetsrollen ingår även att boka och planera jobb till mekanikerna samt hantera betalning från våra kunder. Du kommer arbeta med välkända varumärken såsom Mercedes-Benz, Kia, Nissan samt Citroen vilket förpliktigar service och kvalitet av högsta klass.

Din profil

Vi behöver en Servicesäljare som har erfarenhet från service och försäljnings i bilbranchen där du visat prov på god social kompetens samt förmåga och leverans gentemot kund. Ett krav är också vana att arbeta med telefon och dator som arbetsredskap.

Din personlighet värderas också högt då arbetet innebär att vara företagets ansikte utåt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och att du har inställningen att alltid se lösningar.

B-körkort är ett krav och du måste behärska det svenska språket i både tal och skrift.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar fast med fast lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Peter Olsson
Telefon 072-5097176
Område Borås
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 okt 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.