Platschef till Porsche Center Borås

Platschef till Porsche Center Borås

Hedin Performance Cars är återförsäljare av uteslutande Porschebilar vilket är ett av det världsledande bilvarumärket inom premiumsegmentet. Till vår anläggning i Borås söker vi nu en Platschef för att driva bilförsäljning, bilverkstad och reservdelsförsäljning.

Om rollen

På anläggningen i Borås arbetar idag 12 medarbetare fördelade under olika områden. I rollen som platschef ska du säkerställa att verksamheten leds och utvecklas i linje med företages affärsidé och mål. Din uppgift är att ansvara för anläggningens lönsamhet samt se till att riktlinjer, policys och rutiner efterlevs. Därtill har du ett övergripande ansvar för att volym-, omsättnings- och resultatmålen uppfylls. Du rapporterar löpande till VD:n för Hedin Performance men även till dina medarbetare på anläggningen.

Som platschef har du ett personalansvar där du ska motivera och leda personalen till att bli ett effektivt team som ständigt ska sträva efter att bli ännu bättre. Arbetsuppgifterna innefattar även att resursplanera, rekrytera samt följa upp arbetsprestationer. Utöver det har du också ett arbetsmiljöansvar där du säkerställer att lagar, regler och interna rutiner efterlevs.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av bilbranschen, exempelvis inom försäljning, eftermarknad eller verkstad. Du har kunskaper kring ledarskap och vet vad som krävs för att driva verksamheten till ökad försäljning och lönsamhet. Vidare har du ett affärsmässigt tänk och trivs i en roll där du har möjlighet att påverka, utveckla och ta ansvar. Du är kommunikativ och har förmågan att skapa engagemang och driv hos dina anställda.

Vi erbjuder

En spännande roll i ett utvecklande företag med stark vilja och framtidstro. För rätt individ, med rätt inställning till tillväxt och expansion finns goda möjligheter. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.