Plåtslagare

Plåtslagare

Om rollen

Vi söker nu två bilplåtslagare till vårt team på Borås Skadecenter. Vi sysslar huvudsakligen med arbete utifrån försäkringskador, såsom allehanda lackskador och reparation av kaross. Det som ska åtgärdas kan t.e.x. vara plast- och plåtskador och repor. Som anställd hos oss får man kontinuerligt ta del av våra utbildningsprogram för att utvecklas i sin yrkesroll. Vår anläggning som är ny erbjuder fräscha lokaler och modern utrustning för att du ska kunna utföra arbetet på bästa sätt.

Din profil

Vi söker dig som i grunden har en fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri. Då bilarnas utrustning blivit mer avancerad ser vi att du har ett modernt tekniskt kunnande. Som person är du nogrann och inititiativtagande i ditt yrkesutförande. Du är samarbetsvillig och har lätt för att komma överens med kollegor. Meriterande är om du erfarenhet av arbete som bilplåtslagare på en skadeverkstad.

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig bra förtjänst- och utvecklingsmöjligheter samt en god arbetsmiljö i en väletablerad utrustad anläggning. Anställningen innebär en sysselsättningsgrad på heltid samt 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare, Lackerare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 mars 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För drygt 30 år sedan, 1985 grundade far och son, Ingemar och Anders, Hedin Bil i Borås. Då hade bolaget 40 anställda och sålde 800 fordon årligen. När vi snabbspolar fram till idag ser vi att Hedin Bil är Nordens största privatägda bilåterförsäljare och finns i hela landet, och i Norge och Belgien. Numera ägs Hedin Bil av Anders Hedin Invest-koncernen där bland annat bolag som Klintberg & Way, Mabi Rent och Tuve Bygg återfinns. Sammanlagt har koncernen ca 3 300 anställda och beräknas omsätta 24,5 miljarder SEK under 2019.