Junior servicetekniker till Haulotte

Junior servicetekniker till Haulotte

Tar du examen/studenten i juni? Här är jobbet för dig som gillar att meka och som besitter elkunskaper.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker kommer du att felsöka, reparera och underhålla olika liftar och arbetsplattformar. Du spenderar mest tid i verkstaden men kan även komma att genomföra utryckningar till kund. I ditt team har du 7 personer och har även ett tätt samarbete med den tekniska supporten. Utöver service och kundanpassning av maskinerna kommer du även ha ett lageransvar och ta emot inkommande gods samt hantera utleveranser av maskinerna. Du kommer att bli erbjuden löpande utbildningar under anställningen gång.

Rollen som servicetekniker kommer med stora utvecklingsmöjligheter där ditt intresse ligger. Det kan t.ex vara inom service, teknik, försäljning och administration. Eftersom Haulotte är ett internationellt bolag kan möjligheter även öppnas för en karriär utomlands.

Din profil

Vi ser gärna att du är en nyfiken person med en vilja att lära sig mer. Du är driven och har kanske ett intresse i att meka.

Skallkrav:
  • Körkort B
  • Kunskap i engelska i både tal och skrift
  • Erfarenhet av att ha mekat med bil, båt, truck eller lastbil etc.
  • El-förståelse och möjlighet att läsa el-scheman
Meriterande:
  • Teknikintresse
  • Kunskap franska
  • Kunskap i hydraulik och mekanik
Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Tjänst: Tillsvidare
Ort: Göteborg

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista annonsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Åsa Stendal
Telefon 0722-49 96 53
Område Borås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 6 juli (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Franskägda Haulotte Scandinavia AB är ett dotterbolag till Haulotte Group vilket är Europas ledande tillverkare av arbetsplattformar. Haulotte Scandinavia AB startades år 2001 för att befästa sin marknadsledande ställning även i Europas nordligaste delar. Från förtaget i Mölndal levereras maskiner till både Sverige, Danmark, Norge, Finland, Island, Estland, Lettland och Litauen.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.