Till Hammar Maskin AB söker vi verkstadsarbetare!

Till Hammar Maskin AB söker vi verkstadsarbetare!

Tycker du om att jobba med händerna? Har du kanske ett bil- eller teknikintresse? Är du driven och självgående? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Om tjänsten

Till våran kund Hammar Maskin i Olsfors söker vi nu ett flertal personer till ett par olika tjänster inom hydralik, elektronik och service/montering av lastbilar.

Tjänsten är på heltid med start omgående. Du kommer att bli anställd av Logent och hyras ut till kund för att sedan eventuellt bli anställd på kundföretaget.

Om kunden

Hammar Maskin AB utvecklar, tillverkar och marknadsför en mobil självlastande containerutrustning, känd som en sidlastare eller simalift, under varumärket HAMMAR™.

Sedan starten 1974 har företaget fokuserat endast på Sidlastare, vilket har resulterat i en gedigen erfarenhet som har gett Hammar positionen som världsledande leverantör av Sidlastare. All tillverkning, utveckling och testning av våra kranar sker i Sverige. HAMMAR sidlastare har sålts i mer än 111 länder världen över.

Din profil

Som person är du driven, engagerad och har en hög arbetsmoral. Vi söker dig som har någon form av mekanisk bakgrund/ intresse och som tycker om att arbeta med händerna. Tidigare erfarenhet är inget krav men har du en hydralisk bakgrund är det självklart meriterande. En fördel är om du har koll på hur hydralik och elektronik fungerar men det är inget krav, utan det är viktigare att du har ett logiskt tänkande och ett nyfiket självtänk. Har du någon kunskap inom lackning eller bläster är även det meriterande.

Har du ett bil/motorintresse och kanske brukar meka med fordon eller ett teknikintresse och bygger datorer eller liknande passar denna tjänsten dig utmärkt. Du behöver kunna svenska i tal och skrift.

Det viktigaste för oss är din personliga lämplighet och vi ser gärna att du ska kunna formas och utvecklas inom företaget.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!

Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.
Mer info
Kontaktperson Cornelia Edin Apelqvist
Telefon 0707141765
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 6 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.