Drifttekniker HSB Göta- Borås

Drifttekniker HSB Göta- Borås

Vi söker en tekniker till HSB Göta. Har du ett brinnande intresse för att utvecklas inom ventilation och fastighetsförvaltning, då kan drifttekniker- ventilation hos oss vara något för dig!

Om rollen
I din roll som drifttekniker kommer du till största delen arbeta med ventilationskontroller, injustering och lägenhetsbesiktning. Du kommer också stötta och hjälpa våra kunder med stora som små åtgärder i både system och bostäder men även arbeta med felavhjälpande underhåll, enklare utredningar och hålla i mindre serviceprojekt.

Din profil
Du har erfarenhet av att arbeta med ventilation och det är meriterande om du har OVK- behörighet. Din mångåriga erfarenhet av liknande arbete och kundkontakter är extra meriterande.

Dina personliga egenskaper är viktiga för tjänsten. Det är viktigt att du är serviceinriktad och stresstålig samtidigt som du tycker om kundkontakter och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. Vidare ser vi gärna att du trivs med att prestera med hög kvalitet och att du är flexibel, utåtriktad och har ett positivt förhållningssätt.

Körkort är ett krav, då resor är en naturlig del av tjänsten.

Vi erbjuder:
  Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placeringsort Borås. Tillträde enligt överenskommelse.

  Har du frågor kring tjänsten kontakta:
  Mikael Kilen, Affärsområdeschef Energitjänster, mikael.kilen@hsb.se, 010-4423676

  Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta:
  Johanna Holm, HR-specialist, 010-4423788, johanna.holm@hsb.se

  Välkommen med din ansökan senast 28/8.
  Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

  HSB är Sveriges största bostadskooperation med drygt 650 000 medlemmar som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning. Vår värdegrund - ETHOS (Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke, Samverkan) - genomsyrar hela vår verksamhet. HSB Göta är en av 26 regionföreningar med verksamhet i Jönköpings-, Hallands- och delar av Södra Älvsborgs län. Vår affärsidé är att erbjuda ett tryggt, långsiktigt och hållbart boende. Vi ska också erbjuda tjänster kopplade till boende med hög kvalitet. Vårt mål är att skapa det goda boendet.
  Mer info
  Område Borås
  Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (15 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  HSB är Sveriges ledande boendeaktör, som ägs och styrs av 670 000 medlemmar. Vi strävar efter att förbättra boendet för våra nuvarande och framtida medlemmar genom att bygga nya bostads- och hyresrätter, utveckla och förvalta befintliga boenden och erbjuda bosparande som öppnar dörrar till att hitta ett eget hem.