Butikschef till Högbergs Rör

Butikschef till Högbergs Rör

Vill du vara med och förverkliga drömmar och lösa kundens behov? Då har du kommit rätt!

Nu söker vi dig som med stort engagemang och med siktet inställt mot konsument vill bli en nyckelspelare hos Högbergs Rör. Vi har nyligen öppnat Sveriges modernaste badrumsbutik med fokus på kombinationen av tjänster och produkter och 2022 firar vi 100-årsjubileum.
Vill du vara med på resan i rollen som Butikschef?

Om vår kund

Högbergs Rör har, under sina 100 år i branschen, alltid varit familjeägt. Vi har varit involverade i de stora och fina byggnadsprojekten i Västsverige under alla år. Vi har ett stort kundfokus och uppmuntrar till personlig utveckling hos våra medarbetare. Vi är ett av Borås äldsta företag inom VVS-branschen med idag drygt 60 medarbetare. Vi tar oss an allt från små badrumsrenoveringar till större entreprenader i mångmiljonklassen.

Tillsammans, med våra 130 medlemsföretag i Comfort, bildar vi Sveriges största VVS-kedja. Lokal förankring, engagerad, välutbildad och certifierad personal, produkter från de största leverantörerna och omfattande trygghetsgarantier gör att vi alltid kan erbjuda det bästa inom vatten och värme. Tryggt och bekvämt, eller som vi säger, en Comfortabel leverans.

Dina arbetsuppgifter

Som Butikschef kommer du att leverera förstklassig service och erbjuda konsumenten såväl produkter som tjänster samt helhetslösningar. Utbudet i butiken består bland annat av badrumsinredning, badrumstillbehör och installationer.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta att:
  • Driva butikens försäljning och resultat självständigt?
  • Planera och genomföra marknadsaktiviteter och event på plats i butiken och digitalt för att tillgodose kundens behov och öka kundflödet
  • Tillsammans med Projektledare samordna installationer av butikens produkter
  • Bidra till utvecklingen av företagets konsumentverksamhet och säljprocesser
  • Ansvara för butikens medarbetare med tillhörande kompetensutveckling samt schemaläggning och övriga personalprocesser
Vi erbjuder dig en variationsrik tjänst med många kontaktytor hos ett trivsamt företag med stark tillväxt. Här får du chansen att utveckla företagets butik och processer till nästa nivå!

Din profil

Vi söker dig som har arbetat med konsumentinriktad försäljning, gärna med erfarenhet inom butik. Erfarenhet av uppsökande försäljning är meriterande. Du har mycket god datavana, bland annat gällande Officepaketet och sociala medier.

Som person är du målmedveten och fokuserad samtidigt som du har ett stort engagemang att tillgodose kundens behov på ett optimalt sätt. Du tar eget ansvar och är drivande i att utveckla såväl processer och verksamhet som din egen roll.

Ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande, varför vi rekommenderar dig att ansöka redan idag. Sista ansökningsdag är den 16 maj.
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Mikael Svensson: mikael.svensson@effektiv.se

Sökord

Butikschef, VVS, Bygg, Kakel, Försäljning
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.