Verkmästare/Kundmottagare

Verkmästare/Kundmottagare

Till vår anläggning i Borås söker vi nu en driven verkmästare/kundmottagare som kommer att ha hand om den dagliga driften i vår verkstad samt till viss del också själv jobba som tekniker inne på verkstaden med främst lantbruk-, grönyte- & entreprenadmaskiner.

För att passa i rollen som verkmästare bör du vara en strukturerad person som gillar att möta nya människor och ha kunden i fokus. Du gillar att coacha och utveckla människor och se lösningar istället för problem.

För oss på Gunnars Maskiner är vår personal den största tillgången och du kommer få de verktyg som krävs för att utföra ditt jobb men även en roll där du är med och påverkar din vardag både på kort och lång sikt. Du behöver känna dig trygg i att prata, läsa och skriva på engelska samt trivas med att ha datorn som ett av dina viktigaste arbetsredskap.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av vår bransch eller liknande och gärna att du har erfarenhet av liknande roller men är du idag en duktig servicetekniker som vill ha en ny utmaning är detta en perfekt möjlighet. Vi lägger alltid störst vikt vid personlig lämplighet och din förmåga att arbeta i och leda en grupp är den största meriten.

Vi tillämpar månadslön som sätts individuellt och anställning är tillsvidare om inget annat är överenskommet.

Vi tillämpar löpande tillsättning så vänta inte med din ansökan.

Vi väntar på dig!

Har du några frågor kring tjänsten är det bara att kontakta platschef Marcus Ivarsson på 033-722 58 93 eller HR-Chef Anton Johansson på 0515-831 16. Ansökan skickar du till jobb@gunnarsmaskiner.se
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Administration, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 feb 2020 (13 dagar kvar)