Kundmottagare/Verkmästare

Kundmottagare/Verkmästare

Till vår anläggning i Borås söker vi nu en verkmästare/kundmottagare som kommer att ha hand om den dagliga driften i vår verkstad.

På Gunnars Maskiner arbetar vi med försäljning, service och reservdelar till lantbruk-, grönyte- & entreprenadmaskiner.

För att passa i rollen som verkmästare bör du vara en strukturerad person som gillar att möta nya människor och ha kunden i fokus. Du gillar att coacha och utveckla människor och se lösningar i stället för problem. För att bli framgångsrik och trivas i denna roll måste du ha god samarbetsförmåga och vara serviceinriktad. Därtill har du ett starkt eget driv, god simultanförmåga, är resultatinriktad och har en god förmåga att leda andra.

För oss på Gunnars Maskiner är vår personal den största tillgången och du kommer få de verktyg som krävs för att utföra ditt jobb men även en roll där du är med och påverkar din vardag både på kort och lång sikt. Du behöver känna dig trygg i att prata, läsa och skriva på engelska samt trivas med att ha datorn som ett av dina viktigaste arbetsredskap.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av vår bransch eller liknande och gärna att du har erfarenhet av liknande roller men är du idag en duktig servicetekniker som vill ha en ny utmaning är detta en perfekt möjlighet. Vi lägger alltid störst vikt vid personlig lämplighet och din förmåga att arbeta i och leda en grupp är den största meriten.

Vi tillämpar månadslön som sätts individuellt och anställning är tillsvidare om inget annat är överenskommet.

Vi tillämpar löpande tillsättning så vänta inte med din ansökan.

Vi väntar på dig!

Har du några frågor kring tjänsten är det bara att kontakta platschef Marcus Ivarsson på 033-722 58 93 eller HR-Chef Anton Johansson på 0515-831 16. Ansökan skickar du till jobb@gunnarsmaskiner.se

Vi avböjer kontakt från externa rekryteringsföretag i samband med denna rekrytering.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (43 dagar kvar)