Butikssäljare Grolls i Borås

Grolls AB · Försäljning · 9 juli

Om jobbet

Grolls är Sveriges ledande specialiserade leverantör av yrkeskläder och utrustning för personligt skydd ('PPE') med bred täckning i Norden samt Estland via egen butikskedja om 48 butiker. I Sverige finns nu, genom förvärv och nyetableringar, butiker ifrån Luleå i norr till Malmö i söder. Grolls har idag ca 35 000 kunder, främst inom industrisektorn, men även inom kommun och offentlig förvaltning. Grolls omsätter ca: 1000 milj., och har ca 370 medarbetare varav 270 i Sverige. Grolls har även egna ledande varumärken inom yrkeskläder i form av Björnkläder, Univern och Nytello. Läs mer på www.grolls.se

Butiksäljare till vår butik i Borås sökes på heltid

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna består av varuhantering och framförallt försäljning i butik. Tjänsten innebär dagligen kontakt med nya och gamla kunder och kundservice är en stor del av arbetet. En del tunga lyft förekommer.

Vi erbjuder ett mycket intressant och omväxlande arbete där du kommer få möjligheter att utveckla dig själv och dina kunskaper inom försäljning och våra produktområden.

Din profil

Du är en driven person som gillar att sälja, träffa nya människor och skapa relationer. Som person är du ordningsam, stresstålig, har datorvana, och har ett stort engagemang och ordningssinne. Det är meriterande om du tidigare erfarenhet ifrån yrkeskläder och personlig skyddsutrustning alt. annan fackhandel.

Vi erbjuder

Tjänsten är på heltid samt tillsvidare.

Tillträde snarast och efter överenskommelse. Vi har kollektivavtal.

Kontakta

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta butikschef Martin Pohlin på martin.pohlin@grolls.se. Intervjuer kommer att ske löpande så sök gärna tjänsten redan idag, men senast 2017-07-09. Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Borås
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 juli

Om företaget