Distributionsförare till Godsservice i Borås

Distributionsförare till Godsservice i Borås

Om du gillar ett serviceinriktat arbete med många kundkontakter, trevliga arbetskamrater, varierande arbetstider och ett snabbt tempo så passar jobbet definitivt dig!
Du kommer att ingå i vårt team med ca 25 chaufförer, 3 arbetsledare och driftchefen. En arbetsdag kan bestå av uppgifter som lastning, lossning, utkörning av styckegods och partisändning direkt till kund.

Tjänsterna är 2 heltidstjänster med 6 månaders provanställning och stationeringsort är Borås. Vi söker även dig som vill jobba extra.

Vi erbjuder trygg anställning genom ett tecknat kollektivavtal och vi har ett nära och bra samarbete med Svenska Transportarbetareförbundet.

Kvalifikationer: Har du lätt till skratt, en förmåga att sprida energi och arbetsglädje omkring dig och gillar när saker går undan kommer du att trivas hos oss! Förutom Dig så behöver vi i första hand att du har C-kort och ett giltigt YKB. Det kommer att glädja oss lite extra om du även innehar E-kort, truckförarbevis och ett giltigt ADR-bevis för farligt gods.

Vi är ett åkeri i Borås med det huvudsakliga uppdraget att tillgodose företag i Västra Götaland med kompletta transport- och logistiklösningar. För DB Schenker är vi den största transportören i Västra Götaland av krets- och lokaltrafik och bedriver fjärrverksamhet i vissa delar av Sverige. Vi erbjuder också hemleverans av paket till privatpersoner.

Välkommen att söka via
otab.se!
Mer info
Kontaktperson Lena Hedström
Telefon 0761-334042
Email Mejla Lena Hedström
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://otab.se/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 30 juli (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som företag lägger vi stor vikt
vid att du ska trivas med ditt arbete och dina kollegor. Med rätt yrkeskompetens är det vår övertygelse att trivseln också avspeglas i sättet vi utför vårt arbete på och hur vi hanterar mötet med våra kunder.

Olika kunder förutsätter att du som lastbilschaufför alltid löser uppdraget på det sätt som ger den specifika kunden bästa möjliga service. Målet är att Godsservice ska vara bäst på service åt DB Schenkers alla kunder.

Ambitionen är att vara ett modernt transportföretag med fokus på miljö, säkerhet och kvalité genom alla led i verksamheten. Vi är Miljö & kvalitet certifierade ISO 9001 & 14001. Digitalisering och teknisk branschutveckling är viktiga delar för vår verksamhet och målet är att vara en del av det.