Drifttekniker/IT-konsult

Drifttekniker/IT-konsult

Gibon söker en ny medarbetare till vår konsultavdelning med placering i Borås. Rollen innebär framförallt underhåll av vår driftmiljö. Men även en hel del arbete ute hos kund som konsult.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som Drifttekniker/IT-konsult på Gibon innebär framförallt underhåll av vår egna hosting miljö, utföra systemförbättringar, utveckla och driva miljön framåt. Men även en del arbete ute hos kund och i deras miljöer. Gibon hjälper sina kunder med support, nyinstallationer, uppgraderingar och andra typer av förbättringsarbeten för att utveckla kundernas
IT-miljöer.

Du kommer ingå i en grupp med 3 st medarbetare där vi tillsammans ska utveckla både Gibon och deras kunders IT-miljöer framåt.

Då vårt kundsegement är företag som är mellan 5-200 anställda och oftast utan egen IT-avdelning blir arbetsuppgifterna för dig som
IT-konsult både varierande och utmanande. Våra kunders IT-miljöer består mestadels av Microsoftbaserade produkter.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är social, utåtriktad och som sätter användarna i fokus. Arbetsuppgifterna kräver att du är stresstålig, noggrann, lugn och förtroendeingivande. Du gillar att arbeta både individuellt samt som en del av en grupp och är väl införstådd med vikten av dokumentation. Det faller dig naturligt att se effektiviserings- och förbättringsmöjligheter och du har såklart ett brinnande tekniskt intresse.

Krav:
 • Mycket goda kunskaper i VMWare och/eller Hyper-V
 • Goda kunskaper i Microsoft server och klient
 • Goda kunskaper i Exchange och Active Directory
 • Goda kunskaper inom Nätverk, routing och brandväggskonfiguration
 • Kunskaper inom Office365
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt
 • Har B-körkort
Kunskaper inom följande är meriterande men inget krav:
 • Har jobbat med support
 • Erfarenhet av SAN/NAS
 • Kunskaper i Powershell
 • Databashantering
 • IIS (internet information services)
Ansökan:

Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev till Gibon i Borås, info.boras@Gibon.se, senast den 23 September. Märk din ansökan " Drifttekniker/IT-konsult".

Har du några frågor kring tjänsten kontakta Fredrik Klawitter via mail på fredrik.klawitter@gibon.se.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post.

Rekrytering och tillsättning sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Klawitter
Telefon 033102050
Email Mejla Fredrik Klawitter
Område Borås
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.gibon.se
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos oss välkomnas du in i ett glatt gäng och till en arbetsplats som växer både geografiskt och kompetensmässigt. För oss är det viktigt att du känner dig som en i gänget, vi värdesätter din kompetens och vill att du ska utvecklas.

Gibon levererar innovativa, digitala lösningar för små och medelstora företag och organisationer runt om i landet. Inom Gibongruppen finns olika kompetensområden och vår affärsmodell bygger på att vi nyttjar varandras spetskompetenser mellan kontoren. Det innebär att vi både kan ha en lokal närvaro och en stor bredd i vårt erbjudande. Vi är idag 130 medarbetare och omsätter 300 miljoner kronor. Vi har en tydlig tillväxtstrategi där vår målsättning är att nå en omsättning om minst 1,5 miljarder kronor inom fem år.