Junior finsktalande SEO-tekniker till Getupdated

Junior finsktalande SEO-tekniker till Getupdated

Har du ett stort intresse för teknik och är sugen på att komma in i en spännande bransch? Drivs du av att ge service till kunder och vill få chansen att arbeta på ett nytänkande och framåtsträvande företag med stor utvecklingspotential? Då ska du söka tjänsten som junior finsktalande SEO-tekniker till Getupdated i Borås.

Om Getupdated
Getupdated är en av Sveriges ledande sökmotorleverantörer och har levererat förstklassiga SEO-tjänster till kunder sedan 2002. Vi är även Premier Google Partner med avancerade kunskaper om Google Ads. Getupdated är en del av Torget som erbjuder digitala produkter och tjänster, främst inom sökmotoroptimering, Google Ads, hemsidesproduktion och sociala medier. Läs mer på https://www.getupdated.se/ eller https://digital.torget.se

Getupdated är marknadsledande inom sina produktsegment och satsar stora resurser på att ta fram nya innovativa lösningar och koncept för att tillgodose marknadens behov och önskemål. Getupdated erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete i en platt organisation där möjligheten till påverkan och utveckling är stor. Medarbetarna och deras kunskaper och personliga engagemang är företagets mest värdefulla resurs. För att säkra kompetens och motivation lägger bolaget stor vikt vid att kontinuerligt utbilda sina medarbetare. Getupdated har kontor i Borås, Stockholm och Halmstad.

Om tjänsten
Som junior finsktalande SEO-tekniker kommer du arbeta mot den finska marknaden, där du arbetar med att utveckla kundernas digitala marknadsföring. I huvudsak innebär detta att förbättra kundernas synlighet genom optimering av hemsidan. Ditt mål är helt enkelt att se till att kundens hemsida dyker upp längst upp vid en Googlesökning. För att uppnå detta kommer du ständigt analysera och utvärdera optimeringarna för att säkerställa att just din kund får en hemsida i världsklass. I tjänsten som SEO-tekniker finns det oändligt med utvecklingsmöjligheter där du tillsammans med dina kollegor kommer ta Getupdated till nya höjder!

I din roll som junior finsktalande SEO-tekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Daglig kundkontakt med finska kunder
 • Optimering av hemsidor
 • Analysering och uppföljning av optimeringar
 • Ständigt utvecklas i din roll
Om dig
Vi söker dig som talar och skriver finska flytande och som ständigt vill utvecklas och tar för sig på sin arbetsplats. På Getupdated premieras nyfikenhet och nytänk där du som vågar får mycket tillbaka. Som junior SEO-tekniker behöver du inte vara en specialist från dag ett, utan med rätt inställning är tanken att du kommer plocka på dig de kunskaper som krävs med tiden. Du drivs av ett tekniskt intresse och har framförallt en stor känsla för service. Varje kund du har kontakt med är företagets viktigaste!

Vidare ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med kundtjänst och helst på en teknisk sådan. Har du tidigare arbetat med SEO optimering eller är bekant med Goolge Analytics och Google Ads är detta starkt meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
 • Finska i tal och skrift
 • Stor känsla för service och kundkontakt
 • Tekniskt intresse och en vilja att utvecklas
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Getupdated har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.
Getupdated erbjuder dig:
 • Stora möjligheter till utveckling
 • Fast anställning med provanställning
Om ansökan
Tjänsten har start enligt överenskommelse och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Ansök om tjänsten senast 4:e februari.
 • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
 • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
 • Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Isak Ahlvik via 0736 84 77 62 eller isak.ahlvik@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Junior finsktalande SEO-tekniker, SEO Specialist, Optimering, Search engine optimization, SEO, sökmotoroptimering, Google, Getupdated, Google analytics, Finsktalande, Adecco, Borås, Isak Ahlvik, Digital marknadsföring
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 4 feb (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.