Junior finsktalande SEO-tekniker till Getupdated

Junior finsktalande SEO-tekniker till Getupdated

Är du i början av din karriär och har ett stort intresse för it och teknik? Drivs du av att ge service till kunder och vill få chansen att arbeta på ett nytänkande och framåtsträvande företag med stor utvecklingspotential? Då ska du söka tjänsten som junior finsktalande SEO-tekniker till Getupdated i Borås.

Om tjänsten
Som junior finsktalande SEO-tekniker kommer du arbeta mot den finska marknaden, där du arbetar med att utveckla kundernas digitala marknadsföring. I huvudsak innebär detta att förbättra kundernas synlighet genom optimering av hemsidan. Ditt mål är helt enkelt att se till att kundens hemsida dyker upp längst upp vid en Googlesökning. För att uppnå detta kommer du ständigt analysera och utvärdera optimeringarna för att säkerställa att just din kund får en hemsida i världsklass. I tjänsten som SEO-tekniker finns det oändligt med utvecklingsmöjligheter där du tillsammans med dina kollegor kommer ta Getupdated till nya höjder!

I din roll som junior finsktalande SEO-tekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Daglig kundkontakt med finska kunder
  • Optimering av hemsidor
  • Analysering och uppföljning av optimeringar
  • Ständigt utvecklas i din roll
Om dig
Vi söker dig som talar och skriver finska flytande och som ständigt vill utvecklas och tar för sig på sin arbetsplats. På Getupdated premieras nyfikenhet och nytänk där du som vågar får mycket tillbaka. Som junior SEO-tekniker behöver du inte vara en specialist från dag ett, utan med rätt inställning är tanken att du kommer plocka på dig de kunskaper som krävs med tiden. Du drivs av ett tekniskt intresse och har framförallt en stor känsla för service. Varje kund du har kontakt med är företagets viktigaste!

Vidare ser vi det som meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med kundtjänst och helst på en teknisk sådan. Har du tidigare arbetat med SEO optimering eller är bekant med Goolge Analytics och Google Ads är detta starkt meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
  • Finska i tal och skrift
  • Stor känsla för service och kundkontakt
  • Tekniskt intresse och en vilja att utvecklas
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Getupdated
Getupdated är en av Sveriges ledande sökmotorleverantörer och har levererat förstklassiga SEO-tjänster till kunder sedan 2002. Vi är även Premier Google Partner med avancerade kunskaper om Google Ads. Getupdated är en del av Torget som erbjuder digitala produkter och tjänster, främst inom sökmotoroptimering, Google Ads, hemsidesproduktion och sociala medier. Läs mer på https://www.getupdated.se eller https://digital.torget.se

Getupdated är marknadsledande inom sina produktsegment och satsar stora resurser på att ta fram nya innovativa lösningar och koncept för att tillgodose marknadens behov och önskemål. Getupdated erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete i en platt organisation där möjligheten till påverkan och utveckling är stor. Medarbetarna och deras kunskaper och personliga engagemang är företagets mest värdefulla resurs. För att säkra kompetens och motivation lägger bolaget stor vikt vid att kontinuerligt utbilda sina medarbetare. Getupdated har kontor i Borås, Stockholm och Halmstad.

Om anställningen
Tjänsten som junior finsktalande SEO-tekniker är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. För rätt person är tanken att uppdraget övergår till en anställning direkt hos Getupdated. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående eller enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Isak Ahlvik via 0736 84 77 62 eller isak.ahlvik@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Junior finsktalande SEO-tekniker, SEO Specialist, Optimering, Search engine optimization, SEO, sökmotoroptimering, Google, Getupdated, Google analytics, Finsktalande, Adecco, Borås, Isak Ahlvik, Digital marknadsföring
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 1 okt (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.