Lastare med körvana till Gate Gourmet i sommar

Lastare med körvana till Gate Gourmet i sommar

Adecco söker nu lastare med körvana till vårt kundföretag Gate Gourmet på Landvetter flygplats. Har du C-kort och körvana av tyngre fordon? Gillar du ansvar och ett fysiskt arbete med högt tempo? Brinner du för service? Då är denna tjänst perfekt för dig!

OBS! För att vara aktuell för tjänsten krävs att du skickar in intyg på din sysselsättning för de senaste 5 åren - från mars 2015 och framåt. Det kommer även att göras ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Om tjänsten
Nu söker Gate Gourmet tillsammans med Adecco duktiga medarbetare som är redo att bidra till, och ingå, i ett härligt team. Tjänsten är förlagd på Landvetter flygplats och dina arbetsuppgifter går ut på att köra highloader och catera mat till flygplatsens flygplan. Utöver det är dina arbetsuppgifter även att lossa och lasta mat och produkter men också att frakta dessa med highloader under kortare sträckor inne på flygplatsen. Har du även truckkort är det meriterande.

I tjänsten ingår utöver dagsskift även kväll-, natt- och helgarbete.

I din roll som lastare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Lossa och Lasta mat och andra produkter
  • Frakta varor med highloader inne på flygplatsen
  • Plock och pack
Tjänsten som lastare är ett konsultuppdrag med start i april/maj. I rekryteringsprocessen arbetar vi med löpande urval så sök tjänsten idag!

Om dig
Vi söker dig som är redo att ta ett stort ansvar och uppskattar att erbjuda strålande service. Det är viktigt att du känner dig bekväm med stort ansvar då rätt artikel ska till rätt plats och du kommer att arbeta självständigt. Vidare uppskattar du ett fysiskt arbete där det stundtals är mycket att göra och du har inga problem med många bollar i luften samtidigt.

Viktigt för tjänsten är att du är:
  • Serviceinriktad
  • Noggrann och ansvarfull
  • Talar och förstår god svenska och engelska
  • God fysik
  • B-/ och C-körkort (YKB behövs ej då det är ett inhängnat område)
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om kund
Gate Gourmet är världens största oberoende cateringföretag och producerar, pakteterar och levererar catering för flygbolag och järnvägar. Årligen levereras över tvåhundra miljoner måltider till företagets kunder världen över. Företaget har tjugotusen anställda globalt. Cirka 530 personer arbetar i Sverige. Att arbeta hos de innebär att bli del av en händelserik arbetsmiljö där det finns stor möjlighet att påverka.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Rahell Rada via Adecco 010 - 173 73 00 alt. mail rahell.rada@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Lastare till Gate Gourmet, Chaufförer, Körkort, Flygplats, Landvetter, Gate Gourmet, Adecco
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 feb 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.