Löneadministratör

Löneadministratör

Då vår löneavdelning växer kraftigt söker vi nu en duktig och positiv kollega till företagets kontor i Borås och som har ambitioner att vara med och bidra i utvecklingen av ett starkt växande företag.

Arbetsuppgifter
I rollen som löneadministratör hos oss innebär det att du skall jobba med lönehantering åt våra kunder, tolka avtal samt ha telefon och mail kontakt med kunder.

Kvalifikationer
Tjänsten kräver att du har tidigare erfarenhet av lönehantering och gärna av Hogia och/eller Agda. Du har vana att tolka avtal, samt har lätt för att prata med kunder.

Villkor
Som person är du noggrann, entusiastisk, utåtriktad och trivs med att arbeta i ett socialt sammanhang med mycket kontakter både internt som externt. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och inställning då det är avgörande för att nå goda resultat. Bil och körkort är ett måste då det kan förekomma lönehantering ute hos kund.

Läs gärna om oss på www.galpu.se
Mer info
Kontaktperson Gunnar Olsson
Telefon 0739-056880
Område Borås
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.galpu.se
Sista ansökningsdag 9 juni 2019 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GALPU AB är ett konsultföretag som startade 2006 och som jobbar med lön - personal och utbildning. Vår affärsidé är att hjälpa företag med just dessa tjänster. Företaget som ligger i Borås har kunder i stora delar av landet, varav de flesta finns i västra Sverige.