Vill du bli en del av Fristads växande ERP Support Team?

Vill du bli en del av Fristads växande ERP Support Team?Fristads ERP Support Team behöver förstärkning

Inom Fristads Business Support and Integrations Office arbetar vi med att se till att företagets ERP system fungerar optimalt. Vi underhåller nuvarande processer samt utvecklar nya lösningar och förbättringar för att möta de krav som ständigt uppstår i en levande organisation. Utöver detta jobbar vi med att sätta upp och underhålla integrationer. Vi arbetar brett över hela Fristads Kansas Group i Europa.

Då vi nyligen genomgått ett ERP byte ser vi att efterfrågan på våra tjänster internt ökar. Därför är vi i behov av att förstärka vi nu teamet med ytterligare en ERP Support Specialist.

Typiska arbetsuppgifter innebär att ge First Line teknisk och funktionell ERP support till slutanvändare och superanvändare. Det ingår i rollen att felsöka system och antingen lösa problemet eller eskalera det beroende på svårighetsgrad. Teamet övervakar nuvarande flöden i Biztalk och hjälper till att sätta upp nya integrationer och automatiserade elektroniska transaktioner inom eller över organisationsgränser. Vi bidrar till slutanvändarutbildning inklusive utveckling av systemdokumentation och utbildningsmaterial tillsammans med superanvändare. Som ERP Support Specialist blir du delansvarig för ärendehanteringssystemet som loggar supportärenden och tar ägandeskap för att hantera ett tilldelat ärende från början till slut.

Personen vi söker
  • har god kunskap i och förståelse av ERP-system, gärna M3, och erfarenhet av att arbeta med integrationer samt EDI
  • har tidigare erfarenhet av arbete inom First Line support med internationella kontakter.
  • gillar samarbete och kommunicerar effektivt med hög servicegrad
  • är välstrukturerad och van vid att arbeta självständigt
  • behärskar engelska och svenska (eller ett annat nordiskt språk)
Våra värderingar Passion, Enkelhet, Tillsammans, är viktiga för oss. Som medarbetare hos oss är du en viktig ambassadör och förebild för dessa både internt och externt.

Placering

Du kommer att jobba i våra nya lokaler på Viared strax utanför Borås.

Vad Fristads erbjuder dig:

Vi erbjuder dig en spännande roll i en organisation som ligger i framkant inom vår bransch. Vi kommer att ge dig dom bästa förutsättningarna för att lyckas i din roll och ständigt arbeta för att utveckla dig som individ. Vi ger dig en professionell introduktion och du får ett starkt stöd av dina kollegor. Hälsa är viktigt, därför erbjuder vi våra medarbetare friskvårdsbidrag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten kontakta Anna Jinesjö, Service Delivery Manager, telefon 033 - 20 22 38

Ansökan:

Ansök via länken nedan. Vi intervjuar löpande och tjänsten är för omgående tillträde.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Fristads

Fristads är Sveriges största tillverkare av arbetskläder. Vi har sedan 1925 erbjudit slitstarka och funktionella yrkeskläder till bl.a. hantverkare, industriarbetare och servicepersonal. Fristads säljer varumärkena Fristads och Acode via återförsäljare. Återförsäljarna består till största del av industri/bygg handel, arbetsklädersbutiker med inriktning personligt skydd och/eller profil och tvätterier. Fristads erbjuder ett komplett sortiment av högkvalitativa arbetskläder med funktionell och modern design. Från topp till tå, året om, utvecklade på ett innovativt och hållbart sätt.Fristads AB är en del av Fristads Kansas Group, den ledande leverantören i Europa inom arbetskläder. Koncernen bedriver verksamhet i mer än 20 länder och har två egna produktionsanläggningar. Genom en mix av starka varumärken såsom FRISTADS, KANSAS, ACODE, HEJCO, BRAGARD, MARTINSON, m.fl. erbjuder vi breda och attraktiva sortiment. Läs gärna mer på www.fristads.com

Sökord: M3, Navision, Affärssystem, Systemadministratör, Databas, Informationssystem, Information systems, IT support, IT-Support, EDI, integration, integration, Business support, Systemsupport, system support, systems support,
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 5 dec 2019 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.