Redovisningsekonom till Hejco och Martinssons

Redovisningsekonom till Hejco och MartinssonsRedovisningsekonom


Vill du vara en del av ett värdedrivet företag som bryr sig om de människor som bryr sig om andra? Vill du jobba i en expansiv och utvecklande miljö där vi utmanar oss varje dag för att alltid ge våra kunder det bästa vad gäller kvalitet, produkt, service och engagemang? Då tycker vi att du skall läsa vidare!

Till en ny tjänst inom Hejco och Martinson så söker vi en redovisningsekonom som vill vara med och påverka. I rollen som redovisningsekonom ingår du i ett team om 3 personer och rapporterar till bolagets Finance Manager. Då rollen är ny får du goda möjligheter att vara delaktig i att driva utvecklingen av interna processer och rutiner för att skapa en effektiv hantering av bolagets ekonomifunktion. Tidigare har arbetsuppgifterna hanterats av en extern samarbetspartner. Du välkomnas in i en roll med helhetsansvar i en organisation som präglas av ständig utveckling och förändring.

Placering:

Du kommer främst att utgå från Hejcos nybyggda kontor i Katrinedal. En dag i veckan kommer du även vara på Martinsons kontor i Torsbo.

Huvudsakliga arbetsuppgifter för tjänsten är:
  • Ansvara och utföra bolagets löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, bokslut samt årsredovisning
  • Skatt- och momsredovisning
  • Delaktig i budget- och prognosarbete
  • Säkerställa att redovisningsprinciper följs
  • Kontakt med myndigheter och revisorer
  • Utveckla processer och rutiner inom ekonomifunktionen
Din profil

Du har flera års erfarenhet av liknande arbete som redovisningsekonom. Vidare har du goda kunskaper i Excel och erfarenhet av M3 och Cognos är meriterande. Vi ser gärna att du har en ekonomisk utbildning på eftergymnasial nivå. Du är van vid att arbeta självständigt med hela bokslutsprocessen och känner dig trygg i dina redovisningskunskaper. Du har erfarenhet av att arbeta gentemot deadlines och presterar väl under press. Som person är du strukturerad, öppen och prestigelös. Du gillar att arbeta proaktivt, är servicefokuserad och har ett positivt förhållningssätt även när det är mycket på gång.

Malin Lantz, Finance Manager svarar på några frågor:

Vilka är fördelarna med att jobba med Hejco och Martinson?

Man får vara delaktig under en spännande resa där man får möjlighet att påverka. Det är ett värdedrivet företag där vårt fulla fokus är att ta hand om människor som bryr sig om andra. Vi arbetar tätt tillsammans och har en härlig gemenskap och ett enat mål om nöjda kunder.

Vilka egenskaper behövs för det här jobbet?

Man ska drivas av att arbeta i ett stundtals högt tempo, vara självgående, strukturerad och nyfiken. Man ska känna sig trygg i sina bokföringskunskaper och vara engagerad i det arbete man utför.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Malin Lantz på telefon 033-20 21 99 eller mail malin.lantz@hejco.com. Vi tar ej emot ansökningar via mail på grund av GDPR.

Ansökan

Ansök via länken nedan. Vi har löpande urval skicka därför din ansökan snarast.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har redan beslutat om vår rekryteringsprocess och annonsering, vi undanber oss därför vänligen men bestämt samtal från rekryterings- och annonseringsföretag.

Om oss:

Hejco och Martinson är två väletablerade varumärken som som tillhör Fristads Kansas Group. Vi har har över 50 års erfarenhet av att leverera kläder till vård och omsorg. Tillsammans är vi ca 50 anställda och som team är vi ett härligt gäng med ett stort driv, stolthet över våra produkter och våra kunder och en stor ambition att få våra varumärken att växa. Vi söker fler medarbetare som vill vara med på den resan!

Sökord: Ekonom, Ekonomi, Redovisning, Redovisningsekonom, Ekonomiansvarig, bokföring,
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 11 sept 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!