E-commerce ansvarig

E-commerce ansvarig

E-commerce ansvarig / E-com Responsible (vikariat)
Borås

Vi söker en driven e-com ansvarig till e-commerce teamet på Fristads. Är du duktig på att se affärsmöjligheter, driva försäljning samt planera, organisera och implementera förbättringar inom e-commerce? Vill du dessutom göra detta på ett marknadsledande företag inom sin bransch? Då har du kommit rätt. Vi erbjuder en central roll för att ta Fristads resa till nästa nivå! Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig till december 2023.

Rollen
Som E-com Responsible på Fristads kommer du ansvara för att driva och utveckla vår D2C-affär globalt. Du planerar, implementerar och optimerar för att driva försäljning i våra egna kanaler såväl som på externa marknadsplatser. Du ansvarar för att driva försäljningsutvecklande projekt i på vår e-handelsplattform för alla våra kundsegment och därmed binda ihop den digitala kundupplevelsen för Fristads som varumärke.

För att lyckas i denna roll behöver du vara tekniskt orienterad, van kravställare och kunna kommunicera med olika typer av funktioner både internt och externt. Du har kunden i fokus och vet hur man driver affären online. En fördel är om du har erfarenhet från både B2C och B2B.

Vi söker
För att lyckas i rollen hos oss ser vi gärna att du är en person med hög social kompetens tillsammans med en positiv energi och serviceanda. Du kommer samarbeta med olika avdelningar internt, därför värdesätter vi en relationsskapande och ödmjuk approach. Vidare är du flexibel och trivs i en roll som karaktäriseras av snabbrörlighet, där du själv får stort inflytande och ansvar över ditt arbete. Vidare ser vi att du:

  • har utbildning inom e-com och troligen något års erfarenhet av att driva området
  • är resultatinriktad och lösningsorienterad med stort personligt driv
  • har lätt att fatta snabba beslut, är van att planera din egen tid samt arbetar proaktivt inom ditt område
  • är van att arbeta såväl strategiskt som operativt och har en god analysförmåga
  • har god kommunikativ förmåga, såväl på svenska som engelska 

Du har tidigare erfarenhet av konsumentinriktad e-handel och god förståelse av vad som genererar försäljning och en bra kundupplevelse. Du har god kunskap i SEO samt relevanta verktyg, såsom Google Analytics, Google Tag Manager.

Fristads
Vi erbjuder dig en spännande roll för att ta Fristads resa till nästa nivå, tillsammans med dina nya Fristadskollegor. Vår personal är viktig för oss och du kommer att få marknadsmässiga villkor och verktyg för att kunna utföra ditt arbete på bästa sätt.

Vi har ett huvudkontor med nya lokaler, skapade för samarbete och utrustad med modern teknik. Givetvis erhåller du även friskvårdsbidrag och bjuds in till både sociala och hälsoinriktade aktiviteter. 

Våra värderingar Passion, Prestation, Enkelhet och Tillsammans, är viktiga för oss. Som medarbetare hos oss är du en viktig ambassadör och förebild för dessa både internt och externt.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Sofia Wackling (Global Marketing Manager) på tel; 0730-878295.

Ansökan
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi har löpande urval, skicka därför din ansökan snarast.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Vi har redan beslutat om vår rekryteringsprocess och annonsering, vi undanber oss därför vänligen men bestämt samtal från rekryterings- och annonseringsföretag. 

Fristads har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus och med innovation och hållbarhet som drivkrafter. I vårt produktsortiment finns såväl klassiska som moderna plagg för en rad branscher och våra plagg är gjorda för att leva upp till de högsta kraven när det gäller kvalitet, säkerhet och komfort. Fristads är en del av Hultafors Group, som ägs av Investment Latour AB och erbjuder en bred portfölj av produkter och varumärken för professionella användare. Läs mer på www.fristads.com.

Mer info
Område Borås
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef, Marknadsföring, Direkt marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 17 nov 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!