Svetsare sökes till spännande företag!

Svetsare sökes till spännande företag!

Gillar du att arbeta i team? Vill du vara med och bidra till en bättre planet? Är du en person som drivs av att utvecklas? Sök då denna tjänsten redan idag! Urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som svetsare hos vår kund kommer du genom ett ramavtal att arbeta hos deras kund i Borås, där du kommer att ha varierande tjänster inom svetsning och mekanik. Du arbetar i projektform tillsammans med en kollega där ni bland annat kommer att få tillverka detaljer utefter ritningar.

Din profil

För att passa in i rollen ser vi gärna att du är en lagspelare som även kan arbeta självständigt. Du är lugn och har ett driv efter att utvecklas och lära dig mer.

Skallkrav:
  • Lägst gymnasieutbildning inom relevant område
  • God kunskap i att läsa och förstå ritningar
  • Kan hantera tekniska hjälpmedel, ex. dator och surfplatta
  • Grundläggande kunskaper i svenska
  • B körkort
  • Boende i Borås med omnejd
Meriterande:
  • Licenser inom svetsning
  • Travers och truckkörkort
  • Certifikat inom Heta arbeten
  • Erfarenhet av verkstads-, mekanik- och/eller svets-arbeten
Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Borås
Omfattning: Måndag - fredag 07:00 - 15:30
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 nov (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är världsledande inom optimerad resurshantering. Med 163 000 anställda världen över utformar och tillhandahåller de lösningar inom energi, vatten och avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Företaget hjälper städer och industrier att hantera, optimera och göra det bästa av sina resurser för att främja övergången mot en cirkulär ekonomi.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.