Montör inom fordonsbranschen med placering i Borås

Montör inom fordonsbranschen med placering i Borås

Gillar du fysiskt arbete? Har du en fallenhet för blästring, måleri och/eller har rätt arbetsinställning? Då har du hittat rätt!

Dina arbetsuppgifter

Hos vår kund kommer du att variera dina arbetsuppgifter beroende på din egen inställning. De främsta arbetsuppgifterna är dock blästring och målning av stora chassin till fordonsbranschen. Beroende på din inställning kommer du också få hjälpa till med bland annat maskering, in- och utleveranser etc. Du kommer kunna få ta del av hela kundens arbetskedja, helt beroende på vad Du trivs bäst med. Blästring och målning sker båda med sprutverktyg. I tjänsten ingår också en del enklare monteringar, städning och daglig tillsyn.

Din profil

Det viktigaste för vår kund är att du som kandidat är en social person som kan hantera tillfälliga arbetstoppar utan att tappa fokus. Du behöver vara driven och ordningsam och finns det andra saker än dina uttalade arbetsuppgifter att hjälpa till med så förväntas det, så att teamet lyckas och utvecklas.

Skallkrav:
  • Körkort B
  • Svenska och engelska
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av fordonsbranschen eller snarlik bransch
  • Kunna polska
  • Truckkort
  • Intresse för Teknik/Lean/Production
  • Lokal förankring
Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Borås
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 dec (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund har funnits sedan 1970-talet och har hög kunskap inom fordonsbranschen och innehar även ISO-certifikat. Idag är det 9 personer som jobbar på plats hos företaget där gruppen innehar en härlig mix av människor av olika bakgrunder. Vår kund har en härlig atmosfär på jobbet och ett gott driv att arbeta där teamkänslan är oerhört stark!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.