Maskinkonstruktör till växande automationsbolag sökes!

Maskinkonstruktör till växande automationsbolag sökes!

Har du ett stort intresse för teknik och brinner för problemlösning? Vill du arbeta på ett växande och innovativt företag med stora utvecklingsmöjligheter? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som maskinkonstruktör kommer du arbeta i spännande och varierande projekt inom den senaste tekniken. Du kommer ha en självständig roll där du bygger kompletta specialmaskiner. Från en funktionsbeskrivning kommer du få klura och testa dig fram för den bästa lösningen, du är därför med från start till slut i projektet för maskinen och får en förståelse för helheten.

I denna tjänst kan du arbeta på vår kunds kontor i Göteborg, Borås eller Växjö. Vid start kommer du att få en god introduktion till arbetsuppgifterna för att succesivt få allt mer ansvar.

Din profil

Skallkrav
  • Utbildad maskiningenjör
  • Stort intresse för maskiner och har/haft detta som intresse på fritiden
  • Körkort B, alternativt planerar att ta i närtid
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande
  • Arbetslivserfarenhet från konstruktion av maskiner/delar av maskiner
  • Erfarenhet från automationsbranschen
  • Svenska i tal och skrift
  • Tyska i tal och skrift
Personlighet:
Stor vikt kommer att läggas på dig som person och ditt genuina teknikintresse. I arbetet är du kvalitetsmedveten, öppen och strukturerad som person samt har viljan att utvecklas. Du har lätt att sätta dig in i nya situationer, är en god kommunikatör som trivs att arbeta i en miljö där det uppmuntras att ta eget ansvar och arbeta självständigt. Du trivs av att arbeta i ett team och har en god samarbetsförmåga samtidigt som du är självgående i ditt arbete.

Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Göteborg, Borås eller Växjö
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer hålls löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 mars 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett automationsbolag som arbetar inom produktionsindustrin. De erbjuder allt ifrån produktionsrådgivning till hur man effektiviserar processen kring produktion. De är idag ca 40st anställda och huvudkontoret är beläget i Borås. På företaget är det en härlig stämning där alla är drivna och strävar mot gemensamma mål.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.