Junior Produktionstekniker till Borås!

Junior Produktionstekniker till Borås!

Är du nyfiken och prestigelös med ett starkt tekniskt intresse? Här får du arbeta med kyl- och värmeteknik utan erfarenhet eller utbildning!

Dina arbetsuppgifter

Som Junior Produktionstekniker hos vår kund kommer du att tillsammans med erfarna kollegor läras upp inom både kyl- och värmeteknik. Ni kommer att arbeta med ritningar, elmontage, lödning, plåtmontage, isollering, rörmontage samt styr- och regleringteknik.

Du kommer att få vara med från ritning till montage till provkörning av företagets miljövänliga kyl- och värmeanläggningar. Med hjälp av din erfarne handledare kommer du att så småningom utvecklas till en erfaren kyltekniker med erfarenhet inom kyla, värme, el, plåt, rör, isolering samt styr- och reglering.

I ett börsnoterat företag som detta kommer du även få erfarenhet av teamwork samt få chansen att jobba nära ledningen med att sätta, följa och nå både kortsiktiga och långsiktiga mål.

Din profil

Vi söker dig som med din energi, nyfikenhet, öppenhet samt tekniska intresse vill vara med detta företag i den ständiga kampen mot en grönare värld. Det är rätt personlighet vi främst söker!

Skallkrav:
  • Teknikintresse
  • Körkort B
  • Flytande svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Utbildning eller erfarenhet som Kyltekniker
  • Jobbat med liknande arbetsuppgifter (lödning, plåtmontage, elmontage, isolering)
Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Borås
Arbetstider: Flexibelt
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Jesper Mattsson
Telefon 0707138470
Område Borås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett svenskt företag som har utvecklat en ny, patenterad teknik som kraftigt sänker energiförbrukningen för kyl- och värmesystem. Ett intelligent styrsystem som styr kompressorerna, cirkulationspumparna och kylmedelfläktarna finns på plats för att uppnå en optimal drift som anpassar kylanläggningarna efter det verkliga behovet ute hos slutkund.

Med hjälp av företagets teknik kan slutkunden minska sin energiförbrukning med upp till 40 % och med hjälp av den enkla modulserien kan installationsprocessen förkortas avsevärt.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du att bli anställd direkt hos kundföretaget.