Ekonom till växande företag!

Ekonom till växande företag!

Vill du arbeta med såväl löpande ekonomiska frågor som att vara delaktig i arbetet med att byta affärssystem och spendera dina arbetsdagar tillsammans med goa kollegor i nya lokaler? Är du en person som vill sprida energi och bidra med struktur? Sök då tjänsten som ekonom idag eller tipsa någon du känner.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som ansvarig för löpande ekonomiska frågor kommer du att få ta eget ansvar för dessa arbetsuppgifter i bolaget. Ett stort fokus kommer ligga på att upprätta den ekonomiska strukturen som finns idag och att effektivisera de olika ekonomiska transaktionerna. Detta kommer du göra genom att ta fram nya rutiner och effektivisera de flöden som är fungerande. Bolaget är i behov av nya rutiner gällande bland annat hur kundtjänst ska hantera autogiro, uppsägningar och krediteringar. Som ekonom kommer du också att sköta den dagliga löpande ekonomin vilket innebär arbetsuppgifter så som att läsa in betalningar, e-fakturor, kundreskontra etc. I din roll kommer du att få stöttning från bolagets ledning och moderbolagets ekonomifunktion.

Som ansvarig för det löpande ekonomiska arbetet kommer du att bli en del av ett familjärt och personligt bolag som präglas av gemenskap och tillväxt. Även om du i din roll är ensam om dina arbetsuppgifter kommer du dagligen vara i kontakt med kollegor som påverkas av eller påverkar dina arbetsuppgifter.

Din profil

Vi söker nu dig som vill ta dig an en utmaning och som ser lösningar istället för problem. Då du kommer vara med och arbeta fram nya rutiner och arbetsmetoder samt vara en del i arbetet med att byta affärssystem så är din positiva inställning avgörande för bolagets framtid. Vi tror att du är en person som ger andra energi, tänker utanför boxen, är strukturerad och har en god pedagogisk förmåga.

För att på bästa sätt klara av denna spännande utmaning ser vi att du har en ekonomisk utbildning och tidigare erfarenhet av generellt ekonomiarbete. För att kunna genomföra arbetsuppgifterna är det också viktigt att du kan både svenska och engelska i tal och skrift. Utöver detta är det meriterande om du har tidigare erfarenheter eller kunskaper av Visma Ekonomisystem.

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning med ekonomisk inriktning
  • Erfarenhet av att ha arbetat på ekonomiavdelning eller som redovisningskonsult (3-5år)
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
* Tidigare erfarenhet av Visma Ekonomisystem

Villkor

Start: omgående
Placering: Borås
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Vi ser fram emot att läsa din ansökan, varmt välkommen till oss på Framtiden!
Mer info
Kontaktperson Mirjam Kjellberg
Telefon 0722176606
Område Borås
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett bolag som arbetar med moderna larmtjänster. Dom sitter idag i nya lokaler i Borås och erbjuder ett socialt klimat där de anställda är måna om varandra.

Mer information om bolaget ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.