Däckskiftare under oktober-november på stort företag i Borås

Däckskiftare under oktober-november på stort företag i Borås

Vi söker dig med stort bilintresse som kan hoppa på ett uppdrag hos vår kund under oktober och november månad för
6 veckors heltidsarbete med ett glatt team i Borås. Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som Däckskiftare kommer du arbeta med att byta däck på bilar. Vår kund har funnits i snart 50 år och är en väletablerad däckfirma i Borås. I rollen dom däckskiftare kommer du ingå i ett glatt team i som alla strävar efter samma mål. Självklart får du en introduktion när du börjar så att du vet vad som förväntas av dig.

Tjänsten innefattar bland annat:
  • Däckskiftning
  • Pumpa och balansera däck
Din profil

Skallkrav:
  • Svenska i tal
  • B- körkort
Meriterande:
  • Utbildning inom fordon
  • Erfarenhet av liknande arbete
Vi söker dig som är händig och som gillar att hugga i! Som person är du stresstålig, punktlig, lösningsorienterad och serviceminded. Vi ser gärna att du är driven och har glimten i ögat!

Villkor

Start: 15 oktober
Placering: Borås
Omfattning: Heltid under 6 veckor

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 okt (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund erbjuder däckservice för alla typer av fordon. Det är ett rikstäckande företag och i femtio år har de hjälpt till med att byta däck på alla typer av fordon. Här jobbar idag tre personer men det behövs förstärkning under perioden i oktober-november och därför söker de nu däckskiftare för ett kortare uppdrag.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.