Arbetsledare till en av branschens ledande aktörer!

Arbetsledare till en av branschens ledande aktörer!

Har du erfarenhet från en ledande position inom byggproduktion? Ta möjligheten att söka rollen som arbetsledare!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som arbetsledare bistår du platschefen genom att planera, leda och fördela arbetet gentemot företagets hantverkare inom anläggning. Du kommer ansvara för olika projekt, där arbetsuppgifterna bland annat innefattar: kvalitetssäkring, kundkontakt, personalplanering, fakturering, kontraktsadministration, ekonomiprognoser etc. Hos vår kund ges goda möjligheter för personlig och yrkesmässig karriär! Behov finns såväl i Borås som Alingsås, varpå du är välkommen med ansökan oavsett vilken av orterna du önskar utgå ifrån.

Din profil

Skallkrav:
  • Flerårig erfarenhet av ledande roll inom byggproduktion: ex. platschef, arbetsledare, ledande snickare
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Vi ser att du är en driven person som är initiativtagande och är van att arbeta i ett högt tempo. Vidare ser vi att du genom dina ledaregenskaper har en god förmåga att engagera och leda dina kollegor samt är självständig i ditt arbete. Välkommen med din ansökan!

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Borås alt Alingsås
Lön: Enligt överenskommelse

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 - 036 12 32
jesper.e@framtiden.com

Publiceringsdatum
2020-11-19
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Jesper Eriksson
Telefon 0760-36 12 32
Område Borås
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 dec 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag. Koncernen har kontor i Sverige, Norge och Finland. Hos vår kund ges du goda möjligheter till kompetensutbyte och att göra yrkesmässig karriär. Mer information ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.