Självständig leveranschaufför

Självständig leveranschaufför

Självständig leveranschaufför – Borås

Är du positiv, ansvarsfull och tycker om att köra bil?

Finsk Lakrits söker en leveranschaufför till dagligvaruhandeln.

Vi söker dig som har B-körkort, gillar att jobba självständigt och är van att ta eget ansvar. Du är leverantörens ansikte utåt till kunder och är därför en social person som gillar möten med människor. Det är meriterande men inget krav om du tidigare arbetat med någon form av produktplacering i butik.

Din arbetsdag:
Du arbetar självständigt, levererar och sköter upplockning av matvaror till butiker, främst inom dagligvaruhandeln. Varorna är förpackade i mindre lådor som du själv ska kunna lyfta mellan lager och bil samt leverera till våra kunder. Du jobbar i ett modernt leveranssystem via en mobiltelefon och därför är det bra om du gillar teknik och har viss datorvana. Du arbetar dagtid: måndag till fredag och har eget ansvar över att ditt körschema följs.

Arbetet som leveranschaufför innebär att du främst kommer att köra bil mellan olika butiker med utgångspunkt från ett lager i Borås. En förutsättning är att du gillar att köra bil och träffa nya människor, du skall också arbeta för att skapa och upprätthålla en god relation med dina kontakter i butikerna. Arbetsveckan innefattar även viss tid på lager, där arbetsuppgifterna innefattar varumottagning, packning samt skötsel.

Tjänsten som söks är en heltidstjänst.

Vi tror att du som person är:
  • gillar att arbeta självständigt
  • social med god fysik
  • tycker om att köra bil
  • ansvarsfull och löser problem på egen hand

Ansökningsprocessen fortgår löpande och kan komma att avslutas så fort vi hittat dig som är rätt person för tjänsten, mao innan sista ansökningsdatum.

Maila din ansökan till Alexander@finsklakrit.se och första kontakt sker via mail.

Glöm inte att ange din mailadress i ansökan.
Mer info
Kontaktperson Alexander
Email Mejla Alexander
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 nov 2022 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Finsk Lakrits i Sverige AB är ett ungt, modernt och expansivt bolag i godisbranschen. Med egna chaufförer levererar vi idag våra högkvalitativa och mycket omtyckta lakritsprodukter till över 1300 butiker inom dagligvaruhandeln över hela landet.
Vi tror på människor, varför social kompetens är avgörande för vår framgång. Vårt förhållande till våra kunder kännetecknas av hög kvalité, pålitlighet och servicegrad. www.finsklakrits.se