Ledande Installatör till vårt affärsområde Smart Grid / Eltel - Distrikt Syd

Ledande Installatör till vårt affärsområde Smart Grid / Eltel - Distrikt Syd

Vi söker en Ledande Installatör till vårt affärsområde Smart Grid / Eltel - Distrikt Syd
Vårt affärsområde Smart Grid är verksamt inom mätning av elförbrukning och ansvarar för att byta ut elmätare för allt från hushåll till högspänning [Kategori 1 – 5] på uppdrag av ett antal nätägare. Smart Grid har lång erfarenhet av dessa typer av arbeten med ca. 5 miljoner utförda mätarbyten, med ett omfattande beprövat processpaket som ger stora fördelar för både kunder och Smart Grids medarbetare. Smart Grid har nu knutit ett antal projekt till sin verksamhet i Sverige som innehåller några av de större nätägarnas volymer, och som kommer pågå under ca. 5 år där majoriteten av uppdragen består av Kat.1(hushållsmätning) men även av en ansenlig volym Kat.2-5 uppdrag.

Det kommer även finnas möjlighet till erbjudande om fortsatt arbete, efter avslutade projekt i Sverige, men då utanför Sveriges gränser då närliggande länder påbörjar motsvarande arbete. Dessutom finns det i denna tjänst goda möjligheter till utveckling för att te x avancera till en position som Teamledare eller Projektledare.
Dina arbetsuppgifter

I rollen som Ledande Installatör kommer du att arbeta med att tillse att Smart Grid's projekt drivs enligt Eltel's best practise - Eltel Way. Du kommer att hjälpa, stötta och undervisa 10- 15 installatörer i projekten för att säkerställa att Smart Grid's projekt följer plan. Eftersom Smart Grid's projekt kommer pågå geografiskt över hela Sverige innebär tjänsten en del resande. Du kommer att delta olika projektuppföljningsmöten för avstämning av Smart Grid's många samtidigt pågående projekt. Du kommer också att verka som rådgivande i samband med avtalsfrågor mellan Eltel och dess entreprenörer och kunder.

Det är din uppgift att säkra att vi jobbar i enlighet med de processer som beslutats på nationellt plan gällande
  • Change Management
  • Individuell uppföljning av ca. 10- 15 installatörer.
  • Rapportering och mötesdokumentation.
  • Beställning och planering för materialvolymer.
  • Uppföljning av underentreprenörer.
  • Ledning av kundmöten(progressmöten/byggmöten), rotationsmöten och teammöten.
  • Rapportering, genomgång och uppföljning av arbetsmiljöfrågor.
  • Utföra skyddsronder och kvalitetskontroller.
  • Vid speciella situationer utföra installatörsuppgifter.
Du ingår i ett projektteam med övriga Ledande Installatörer, planerare och projektledare och verkar där för ett effektivt arbetssätt präglat av gemensamma erfarenheter för utveckling av Smart Grid's processer.

Som Ledande Installatör rapporterar du till Projektledare och ingår i projektets ledningsgrupp.

På Eltel lägger vi stort fokus på arbetsmiljö, säkerhet, kvalitet och miljö vilket innebär att du också har ansvar för att riktlinjer, anvisningar och säkerhetsinstruktion efterlevs.

Dina erfarenheter och egenskaper:
Utbildning: Utbildad elektriker, med någon erfarenhet av ledning av medarbetare.

ESA 14 och HLR.

B körkort.

Erfarenhet: Viktigt att du har de egenskaper och den erfarenhet som krävs för att leda ett arbetslag på ett strukturerat och effektivt sätt.

Övriga krav: Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du har B-körkort. Vi tror att du som söker tjänsten har lätt för att arbeta med olika typer av människor. Du är duktig på att hantera en högre arbetsbelastning samt vet hur du ska driva dina egna processer framåt. Du har förmågan att agera snabbt och du är bekväm med att fatta beslut och agerar utifrån dessa. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Meriterande: Elingenjörsutbildning.

Ansökan och frågor
Sista ansökningsdag är 2019-10-30. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta: Jan Nørmark, Senior Project Manager, Smart Grid, jan.normark@eltelnetworks.com

Välkommen med din ansökan!

Alla samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Kontaktperson Jan Nørmark
Telefon +45 27 53 92 89
Område Borås
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.eltelnetworks.com/sv/svenska
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/