Projektledare till Elsta, Borås

Projektledare till Elsta, Borås

Vill du utvecklas tillsammans med oss?Vi behöver nu förstärka organisationen med en

Projektledare
till Borås

Elsta Sweden AB har under 2018 expanderat kraftigt. Vår huvudverksamhet är konstruktion och montage av styr- och apparatskåp samt installationer inom industrin.

Vi växer och behöver utöka vårt team med en projektledare för att möta våra nya spännande uppdrag. Vi erbjuder dig en möjlighet att utvecklas och växa i din roll i takt med att vi blir större. Du kommer att leda och arbeta tillsammans med projektteamet från tidigt skede till överlämning av anläggningen. Du ansvarar för att arbetsleda projekten och hanterar flera projekt samtidigt med ansvar för affären mot kunden.

Arbetsuppgifter
  • Driva, planera och organisera från projektering till driftsättning
  • Kommunicera med kommersiella kontakter, entreprenörer och leverantörer
  • Ansvara för kvalité och goda kundrelationer före, under samt efter utförda projekt
  • Utföra ekonomisk uppföljning
  • Medverka i tilläggsoffert- och kalkyler
Tjänsten ger mycket frihet under ansvar men ställer också höga krav på det ekonomiska resultatet och nöjda kunder för långsiktiga relationer.

Din Profil För att vara framgångsrik i rollen, ser vi att du är affärsmässig och resultatinriktad. Du är driven, utvecklingsorienterad, strukturerad och kommunikativ.
  • Kännedom inom Orgalime, NLM, SSG
  • Entreprenadprojekt för bygg eller installationsverksamhet
  • Ekonomi/projektekonomi
  • Tidigare arbetat som projektledare, inom närliggande bransch
  • Officepaketet
Kontakt För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Josefine Petersson 0702-50 14 29 på Intenso Teknikrekrytering. Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

Vi erbjuderSom anställd hos oss erbjuder vi dig marknadsmässiga villkor. Här finns dessutom stort utrymme för personlig utveckling samt att växa i sin roll.

Mer info
Område Borås
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 24 juni 2019 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elsta Sweden AB har funnits på marknaden sedan 1988. Grunden för erbjudandet är omfattande tjänster för installation av el- och automationssystem för industrin, inom energisektorn, miljöövervakningen samt utvinningsindustrin. Elsta Sweden AB har under 2018 expanderat kraftigt, huvudverksamheten är konstruktion och montage av styr -och apparatskåp samt industriinstallationer. För att tillgodose marknadens krav samt för att utveckla utbudet utökar Elsta Sweden AB sin organisation med en projektledare under 2019.

Sökord: Ingenjör, projketledare,projekt manager, entreprenadjuridik, uppdragsledare, projektering, installation, projektekonomi, automation