Försäljningsingenjör till Elsta Sweden AB, Borås

Försäljningsingenjör till Elsta Sweden AB, Borås

Vill du utvecklas tillsammans med oss?Vi behöver nu förstärka organisationen med en

Försäljningsingenjör
till Borås

Elsta Sweden AB har under 2018 expanderat kraftigt. Vår huvudverksamhet är konstruktion och montage av styr- och apparatskåp samt installationer inom industrin.

Som försäljningsingenjör kommer du att bli en viktig resurs vid vår anläggning i Borås. Arbetet innefattar kalkylering och offerter men du kommer även vara delaktig i förhandlingar och kontraktsskrivningar. På sikt kommer du att få eget kundansvar. Rollen ingår i vår operativa enhet och du rapporterar till vår COO.

Din Profil
  • Utbildning inom El-automation
  • Du är driven, noggrann och välstrukturerad
Vi erbjuder
Som anställd hos oss erbjuder vi dig marknadsmässiga villkor. Här finns dessutom stort utrymme för personlig utveckling samt att växa i sin roll.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Per Asplund på Säljpoolen, telefon 031-704 51 92.

Elsta Sweden AB har funnits på marknaden sedan 1988. Grunden för erbjudandet är omfattande tjänster för installation av el- och automationssystem för industrin, inom energisektorn, miljöövervakningen samt utvinningsindustrin. Elsta Sweden AB har under 2018 expanderat kraftigt, huvudverksamheten är konstruktion och montage av styr -och apparatskåp samt industriinstallationer. För att tillgodose marknadens krav samt för att utveckla utbudet utökar Elsta Sweden AB sin organisation med en försäljningsingenjör under 2019.
Sökord: Ingenjör, el-ingenjör, försäljningsingenjör, säljare, fältsäljare, säljsupport
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 23 aug 2019 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!