Vi söker VVS montörer med stort intresse för installationer och service. Arbetsuppgifter kommer beröra flertalet typer installationer inom värme och kyla. Som montör befinner man sig mycket ute hos kund och arbetar med installationer, felsökning eller med förbättringsåtgärder på kundens anläggning. Uppdragen utför man i rätt tid och med rätt verktyg. Man lämnar anläggningen fungerande utefter önskad funktion och med ett energigenialt fokus. Geografiskt är det Sjuhäradsbygden som är arbetsområdet, huvuddelen är i Borås.

Ansvar / arbetsuppgifter

- Utföra service och underhåll på VVS och värmesystem. Arbetet innefattar såväl felsökning, ombyggnationer/montage samt i viss mån även omkonfigurering/programmering.
- Utföra akutservice inom 4 timmar, spot-service inom 4 dagar samt planerad garantiservice enligt utlovat datum.
- Ansvara för att serviceuppdrag blir fakturerade i tid, tillsammans med ekonomiavdelningen.
- Driftsätter och injusterar enligt gällande checklistor.

Som person är man serviceinriktad med hög social kompetens och är lyhörd för vad kunden vill ha hjälp med. Man måste ha förmågan att både kunna arbeta självständigt och i grupp. Vi önskar att du har bred kunskap inom VVS-yrket och gärna några års erfarenhet. Ett krav är att du har VVS certifiering samt Säkert vatten, meriterande är om du har svetslicens.

Vi erbjuder ett arbete med mycket eget ansvar där vi som team tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. På Elektrokyl finns spetskunskaper inom de flesta områden gällande fastighetsunderhåll. I vår breda organisation finns stora möjligheter till personlig utveckling.

För frågor om tjänsten, kontakta Fred Johansson, 0704-95 11 07, fred.johansson@elektrokyl.se

Vi utför intervjuer löpande, ansökan skickas till: jobbansokan@elektrokyl.se
Mer info
Kontaktperson Fred Johansson
Telefon 033-205520
Email Mejla Fred Johansson
Område Borås
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://elektrokyl.se/vvs-montor/
Sista ansökningsdag 8 aug 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elektrokyl Energiteknik AB har varit verksamma sedan 1945. Idag, nära 80 år senare, har företaget vuxit till över 50 anställda och erbjuder alla typer av installationer gällande värme, kyla och ventilation. Vi vänder oss till både större fastighetsägare och villakunder och erbjuder hjälp med hela kedjan – från projektering och installation till service och underhåll.

Kunskap, moral och nyfikenhet är drivkraften som för Elektrokyl Energiteknik AB framåt. I praktiken innebär det att vi och våra medarbetare arbetar aktivt med att leverera bekymmersfrihet till våra kunder. Det gör vi genom att erbjuda allt under samma tak, en så kallad One Stop Shop, där kunderna kan få hjälp med allt på samma ställe utan att behöva använda sig av olika aktörer.