Säkerhetstekniker Borås

Säkerhetstekniker Borås

Vill du vara med på en spännande resa där vi fortsätter satsa och utveckla vårt teknikområde Säkerhet?

Brinner du för säkerhetsfrågor, innovativ teknik och hållbarhet?

Vill du, precis som vi, utveckla vår säkerhetsavdelning och vår lokala närvaro i regionen?

Värdesätter du dessutom engagemang, utveckling och öppenhet?

Då borde du bli vår nya kollega!

Vi erbjuder
 • Ett öppet arbetsklimat med stark laganda där vi stöttar varandra och har kul tillsammans
 • Möjlighet att kunna jobba lokalt eller på flera orter
 • Trygghet och stabilitet, där vi i år firar extra med vårt 60-årsjubileum!
 • Kollektivavtal, personalrabatter, friskvårdsbidrag och förmånsportal Elajo4U
 • Bred kunskap inom bolaget med fokus på teknikutveckling
 • En gemenskap och ett starkt affärsmannaskap
 • Stora möjligheter till personlig utveckling
Elajo, med teknikområdet säkerhet, är idag ett av Sveriges större företag inom säkerhet med våra cirka 130 kompetenta säkerhetsmedarbetare. Vi expanderar nu ytterligare och söker säkerhetstekniker till ett flertal av våra lokala kontor.

Vi söker dig som vill arbeta med larm, passage och tele och som vill utföra säkerhetsinstallation och service till våra kunder.

Mer om tjänsten

De medarbetare som vi söker bör ha en stark ambition att utvecklas inom vår organisation och inom teknikområdet säkerhet då det är ett av våra största tillväxtområden under de närmsta åren.

I rollen som säkerhetstekniker kommer du självständigt att få planera och utföra arbetet, där du förväntas kunna skapa och bibehålla goda kundkontakter.

Du kommer att få en viktig roll i vår fortsatta satsning och vi kommer erbjuda dig både trygghet och stora möjligheter till personlig utveckling.

Bakgrund och Kompetenser

Vi söker dig med:
 • Fullgjord gymnasieutbildning
 • Minst två års erfarenhet av en roll som säkerhetstekniker
 • Bakgrund som elektriker är meriterande
 • Goda kunskaper i säkerhetsinstallationer
 • God kompetens inom minst ett av säkerhetsområdena inbrott, passage, brand eller CCTV
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har ett strukturerat arbetssätt. Du har god social kompetens och är lyhörd för verksamhetens och kundens behov. Som person söker vi dig som är tekniskt intresserad, nyfiken och serviceinriktad. Du är öppen, positiv och social och värdesätter, och bidrar till, ett trevligt arbetsklimat.

En förutsättning för anställning till denna tjänst är godkännande vid kontroll hos Rikspolisstyrelsen samt att du har B-körkort.

Om Elajo

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 900 medarbetare och en omsättning på ca 900 miljoner. Företaget finns representerat på ett 40-tal orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro. Genom vår samlade kompetens kan vi leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom våra verksamhetsområden El & Energiteknik, Mekanik, Engineering samt vårt utbildningscentrum Etec.

Ansökan

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande under tiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 15/1.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:
 • Jesper Söderström, avdelningschef för Säkerhet Småland Väst, på telefon 0370-374158
 • Martin Magnusson, Teknikområdesutveckling Säkerhet, på telefon 0370-374159
Välkommen med din ansökan!

Inför denna rekrytering har Elajo tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt från mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 jan (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 900 medarbetare och en omsättning på ca 900 miljoner. Företaget finns representerat på ett 40-tal orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro.

Genom vår samlade kompetens kan vi leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom våra verksamhetsområden El & Energiteknik, Mekanik, Engineering samt vårt utbildningscentrum Etec.