Kandidatansvarig till Effektiv Borås

Kandidatansvarig till Effektiv Borås

Vi på Effektiv är nyfikna av naturen. Genom att ständigt lära och slipa på detaljer blir vi hela tiden skickligare. Just nu söker vi efter en lösningsorienterad kandidatansvarig som vill bli en del av vårt team.

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom kompetensförsörjning med tjänster som bland annat rekrytering, bemanning, interim och coachning. Vi är ett innovativt och snabbrörligt bolag, som vet vikten av att ändra spelsystem fort på den snabba marknaden vi befinner oss på idag. En marknad och spelplan som karaktäriseras av högt tempo, effektivitet och kvicka byten - där innovation och digitalisering är vår nutid och framtid. Därför är vi i behov av dig!

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som kandidatansvarig hos oss på Effektiv är du delaktig i rekryterings- och bemanningsprocessens olika faser, med främsta inriktning på kandidatarbetet. Du teamar med konsultchefen i det dagliga arbetet där du driver och bygger upp ditt kandidatnätverk samtidigt som du har ett stort eget ansvar över administrationsflödet.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
  • Nätverka och attrahera kandidater för olika tjänster
  • Skriva och publicera annonser
  • Genomföra urval och boka in kandidater på intervju
  • Intervjua kandidater och utföra referenstagning
  • Ansvara för att bygga upp Effektivs nätverk med kandidater i ett proaktivt syfte
I rollen ingår även att utveckla nya vägar och metoder för att utöka kandidatnätverket samt övrig administration.

Din profil

Hos oss behöver du trivas i en roll med högt tempo och med frihet under ansvar. Ditt arbetssätt karaktäriseras av engagemang och framåtanda. Du gillar att utforska nya arbetssätt och vet hur du på bästa sätt strukturerar och planerar dina uppgifter. Som person är du ambitiös och lösningsfokuserad. Vidare är du initiativtagande och har en hög flexibilitet samtidigt som du är duktig på att prioritera.

Vi söker dig som har erfarenhet av en roll där kontaktytorna varit många. Vi tror att du har en relevant utbildning alternativt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har mycket goda digitala kunskaper och attraheras av framtidens tekniker/plattformar. Att omvärldsbevaka och följa digitala trender är naturligt för dig. Härligt tycker vi! Det är meriterande med kunskap inom rekrytering, search, digitala nätverk och sökordsoptimering. Din kommunikationsförmåga är mycket god, såväl i tal som i skrift.
Mer info
Kontaktperson Gabriella Albertsson
Telefon 033 430 38 37
Område Borås
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varför ska du välja Effektiv som arbetsgivare?
Vi erbjuder dig en variationsrik roll med eget ansvar i ett team som har kul tillsammans, där alla är involverade och engagerade. Ett företag som ser personalens kompetens och hittar på roliga aktiviteter med ett hjärta som klappar extra för våra ideella samarbeten. Här lever vi våra värdeord: Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - vi hoppas att du delar dessa med oss.

Välkommen att bli Effektiv med oss!