Extrajobb som Researcher IT till Effektiv Borås

Extrajobb som Researcher IT till Effektiv Borås

Har du talang för att hitta talanger?
Effektiv expanderar kraftigt inom IT-fältet med kontinuerliga rekryteringsuppdrag, där du kommer få möjlighet att arbeta med ett brett spektra av spännande och väletablerade IT-bolag.

Studerar du en eftergymnasial utbildning inom IT och vill arbeta extra inom detta segment i kombination med rekrytering? Då är tjänsten som Researcher något för dig!

Din framtida arbetsgivare
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom kompetensförsörjning med tjänster som bland annat rekrytering, bemanning, interim, coachning och matchning. Vi är ett företag som motiveras av lagspel, utveckling, långsiktiga relationer och framgång. Effektiv satsar vidare och söker nu en student som kan stötta oss i vårt fortsatta mål att skapa vinnare i arbetslivet.

Vad erbjuder en dag hos oss?
Vi är ett innovativt och snabbrörligt bolag, som vet vikten av att ändra spelsystem fort på den snabba marknaden vi befinner oss på idag. En marknad och spelplan som karaktäriseras av högt tempo, effektivitet och kvicka byten - där IT och digitalisering är vår nutid och framtid.

Därför är vi i behov av DIG! Du som trivs i en roll där du både får möjlighet att attrahera IT-talanger och utöka nätverket inom IT-segmentet. Att arbeta proaktivt, nätverka och ha koll på tjänster och profiler inom IT tycker du är det roligaste som finns. Som Researcher kommer du att ansvara för vidareutvecklingen av Effektivs nätverk i ett proaktivt syfte, skapa innovativa metoder för att finna IT-profiler och stötta Effektivs rekryteringskonsulter i deras arbetsuppgifter. Du kommer att få vara högst delaktig i att forma framtidens tjänst. Vad är framtiden? Ja, vi tror att du har en del av svaret.

Vem är du?
Är du individen som lever och andas nytänk och beskriver dig själv som den nätverkande detektiven som har "IT"? Då har vi troligen en matchning.

Vi söker dig som studerar en IT-relaterad utbildning och har möjlighet att arbeta extra vid behov. Du har mycket goda digitala kunskaper och attraheras av framtidens tekniker. Att omvärldsbevaka och följa digitala trender är naturligt för dig. Härligt tycker vi!

Som person är du utåtriktad och har en hög flexibilitet samtidigt som du är duktig på att prioritera. Ditt arbetssätt karaktäriseras av engagemang och framåtanda och du trivs i en roll med högt tempo samt med frihet under ansvar.

Varför ska du välja Effektiv som arbetsgivare?
Vi erbjuder dig en variationsrik roll med eget ansvar i ett team som har kul tillsammans, där alla är involverade och engagerade. Ett företag som ser personalens kompetens och hittar på roliga aktiviteter med ett hjärta som klappar extra för våra ideella samarbeten. Här lever vi våra värdeord: Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - vi hoppas att du delar dessa med oss.
Välkommen att bli Effektiv med oss!

Sökord
IT, Student, Systemutvecklare, Systemutveckling, Rekrytering, Researcher, Search, Borås
Mer info
Område Borås
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.