Säljchef Hem och inredning

Säljchef Hem och inredning

Vi söker dig med passion för butiksförsäljning och som har förmåga och engagemang att göra shoppingen till en glädjefull upplevelse för våra kunder!

Just nu söker vi en säljchef för Hemmet.

Ledarskapet som säljchef är operativt så det är i driften och vardagen som du kommer göra skillnad. Du bidrar till att uppnå våra mål genom att planera, prioritera och skapa förutsättningar för medarbetare. Att ha kunden i fokus är en självklarhet för oss på Eko så därför är det viktigt för oss att du gillar att bidra till unika shoppingupplevelser.

Ditt ansvar ligger i att avdelningarna följer konceptet och att de håller FFF ( fullt, fräscht och frontat) och en kundservice som får våra kunder att vilja komma tillbaka.

Dina främsta arbetsuppgifter är varupåfyllnad på dina avdelningar men det utesluter inte att att man även hjälper till på övriga avdelningar.

Beställningsansvar ingår över hela ditt område som du har möjlighet att delegera till din avdelningsansvarig.

Som säljchef är du en del av butikens ledningsgrupp, där resultat och försäljning följs upp och man har en möjlighet att vara med och påverka processer i butiken.

Vi söker en engagerad ledare som aktivt motiverar och inspirerar sina medarbetare. Vi uppskattar tydlighet och ett ledarskap som bidrar till goda förutsättningar för medarbetare att utvecklas.

Du har branscherfarenhet från butik/ varuhus och då gärna av liknande sortiment. Avdelningar som innefattar hemmet är Dekoration, ljus & servetter, belysning, kök, mattor, bad och bädd. Just nu ingår också ansvaret för våra klädshoppar. Det är ett krav att du har minst 2 års dokumenterad erfarenhet, med goda referenser, i ledande befattning.

Truckkort & truckvana är meriterande
  Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

  Tjänsten

  Vi har öppet 10-20 på vardagar och 10-17 på helger. Kvällar och helger ingår i arbetet.

  Tjänsten avser heltid 40h

  Tillträde efter överenskommelse

  Ansök senast den 4/12- 22

  Vi tillämpar löpande anställning vilket gör att tjänsten kan vara tillsatt innan ansökningstiden går ut.
   Mer info
   Kontaktperson Magnus Ödborg
   Telefon 033-447401
   Område Borås
   Yrkesroll Försäljning, Butik
   Typ av anställning Heltid
   Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (8 dagar kvar)

   Om arbetsgivaren

   Vi är ett av Sveriges största detaljhandelsföretag och hos oss kan du
   arbeta med dagligvaror (på City Gross eller EKO), mode (på Glitter) eller heminredning (på Granit eller Duka) antingen i butik eller i någon av våra stödfunktioner som t ex design/sortiment, inköp eller administration i Sverige eller utomlands.

   Bergendahls är ett decentraliserat företag där vi styr med värderingar och mycket grundläggande policies. Vi vill stimulera självständighet och entreprenörsskap, varför varje affärsområde själv anpassar sin verksamhet till det som bäst stimulerar deras affärer och medarbetare, men alltid med våra värderingar som en stabil grund.