Konsultchef/Rekryteringskonsult, Dfind Science & Engineering

Konsultchef/Rekryteringskonsult, Dfind Science & Engineering

Vill du ha ett av världens roligaste jobb? Vill du arbeta i ett framgångsrikt och växande bolag? Vill du rekrytera och anställa ingenjörer och tekniker? Tycker du om att överträffa kunders förväntningar?

Om ditt svar är JA på dessa frågor, så läs absolut vidare...

Du som söker bör vara en självständig och driven individ med erfarenhet av kundkontakter och som vill vara med och bygga vidare på Dfinds Teknikkonsultverksamhet i Borås.

Dfind Science & Engineering fortsätter att växa. Då det finns en stor efterfrågan på våra tjänster söker vi dig som liksom oss kan konsten att bygga långsiktiga och nära relationer med potentiella och befintliga konsulter och kunder. Du blir hos oss en viktig del i det lilla framgångsrika teamet i ett växande bolag med god stämning i en framgångsrik och stor koncern.

Som konsultchef på Dfind Science & Engineering i Borås har du kundansvar för några av våra befintliga kunder men arbetar också mycket med att bearbeta nya kunder. Du har ansvar för att erbjuda hög kompetens i rätt tid till våra kunder och arbetar aktivt med att utveckla och vårda kandidat-, konsult- och kundrelationer.

Du tar initiativ till säljarbete och kundbearbetning för att hitta ingångar till nya samarbeten och förstår vikten av att Dfind Science & Engineering tillsammans med kunden blir framgångsrika och lönsamma. I arbetet ingår således försäljning prissättning, kundavtal, offerter och produktkännedom.

Du har personalansvar för ett antal av våra kunniga och motiverade konsulter, vilket innebär att du även arbetar med rekrytering, anställning, introduktion, utveckling och uppföljning av konsulter. Du har god kontinuerlig kontakt med dina konsulter och följer kontinuerligt upp uppdragen.

Som konsultchef kommer du även att arbeta bitvis med rekrytering direkt till våra kunder och kommer därför med tiden att utbildas även som Rekryteringskonsult.

Uppdragsgivare:
Dfind Science & Engineering

Ort:
Borås

Sista ansökningsdag:
2018-09-02

Tjänsten kommer att tillsättas efter sommarsemestern men dock eventuellt innan sista ansökningsdag, så ansök därför så snart som möjligt.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom teknik och några års arbetslivserfarenhet som ingenjör. Denna bakgrund gör det möjligt för dig att förstå våra kunders behov och våra kandidaters och konsulters kvalifikationer och ambitioner. Erfarenhet av försäljning är mycket starkt meriterande.

Som person är du ihärdig, social och handlingskraftig. Du har förmåga att entusiasmera och coacha samt är modig och beslutsam i svåra frågor. Du tycker om att sälja och att göra affärer, är bekväm med att ta ansvar och trivs i dialogen med kunder. Du har ett stort lokalt nätverk och är en naturlig nätverksbyggare, företrädesvis inom någon av ovan nämnda branscher. Du är även strukturerad med förmåga att administrera och kan planera din tid på ett effektivt sätt, en föränderlig omvärld till trots.

Vi erbjuder bra villkor och förmåner och strävar efter att ha en bra balans mellan arbete och privatliv.

För mer information om tjänsten kontakta Patrik Artman, 0733-434589.

Organisations-/företagsbeskrivning:

Dfind Science & Engineering har idag ca 350 medarbetare på våra tio orter i Sverige. Vi är en del av Randstad, med närvaro i 39 länder. Läs mer på www.dfind.se/science-engineering
Mer info
Kontaktperson Patrik Artman
Telefon 0733-434589
Område Borås
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag 2 sept (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Science & Engineering är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på kompetenser inom teknik och naturvetenskap. Vår ambition är enkel - vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ingenjörerna och naturvetarna på marknaden och överträffa våra kunders och kandidaters förväntningar. Vi har alla en bakgrund inom branschen vilket ger oss en djupare förståelse för varje enskild persons kompetens och våra kunders behov - av specialister för specialister!