IT-support till Office IT-Partner

IT-support till Office IT-Partner

IT-support till Office IT-Partner

Till vår kund Office IT-Partner
i Borås söker vi dig som vill jobba brett med IT-support, med allt från "enklare lösenordsfrågor" till mer avancerade frågor kring serverdrift och nätverk.

Om uppdraget

En dag på jobbet hos Office IT Partner innebär bland annat att hjälpa användare via telefon och ärendehanteringssystem med allt från att byta lösenord till att hantera "tyngre" server- och nätverksrelaterade frågor, kontohantering (AD) och generell hårdvarusupport. Samt installation av nya datorer med operativsystem och program. Här gäller det att ha användaren och kunden i fokus och uppskatta att leverera bra service.

Om kunden

Office IT-Partner jobbar med att utveckla sina kunders verksamheter med hjälp av IT, detta görs genom långsiktiga relationer med deras kunder, bra service och med ledande lösningar inom området IT-infrastruktur och molntjänster. Office IT-Partnerkedjan finns på cirka 30 orter i landet och erbjuder IT-tjänster med huvudfokus på små och medelstora företag. Här hanteras såväl sedvanlig hård- och mjukvarusupport, som servrar (drift och övervakning) och nätverk.

Kvalifikationer:
  • Eftergymnasial IT-utbildning eller motsvarande
  • Minst 3 års arbetserfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter
  • Minst 3 års dokumenterad arbetserfarenhet av Office365, nätverk och serverdrift
  • Flytande svenska i tal & skrift
Som person tror vi att du är engagerad i det du gör, är social och ansvarstagande. Du är serviceinriktad och tycker om att hjälpa till. Du är snabblärd och tycker om att utmanas och utvecklas med organisationen.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Omfattning:
Heltid, dagtid

Ort:
Borås

Sista ansökningsdag:
2018-06-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt!

För ytterligare information: henrietta.bolander@dfind.se

Organisations-/företagsbeskrivning:

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom IT. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi bland annat webbaserade IT-utbildningar och kompetensutvecklande seminarier.
Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som IT-konsult.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dfind.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du ett intresse för att hjälpa till och vill jobba med IT? Gillar du problemlösning och stor variation under dina arbetsdagar? Vill du ha en roll där du kan växa och utvecklas? Då är kanske du vår nästa supportstjärna!