Redovisningsekonom till långt uppdrag

Redovisningsekonom till långt uppdrag

Det här är ett konsultuppdrag som förväntas sträcka sig under ca ett år. Dfind Finance erbjuder möjligheten att bli anställd som konsult via oss, alternativt att du arbetar som underkonsult via ditt egna bolag. Kontakta oss gärna för en dialog om vilken lösning som passar dig bäst.

Välkommen med din ansökan redan idag!

I rollen som redovisningsekonom kommer du främst att arbeta med löpande redovisning, avstämningar på balanskonton, rapportering av balanskonton och momsdeklarationer. Du kommer även att vara behjälplig vid bokslut.

I din roll som redovisningsekonom är du även behjälplig med diverse övrigt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning.

Omfattning:
Heltid med start senast i augusti

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Varmt välkommen att kontakta Helena Åhman, 0733-16 95 90 alt. Elin Lindén, 0725-00 28 38

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med inriktning mot redovisning. Vi ser gärna sökande med 3-5 års arbetslivserfarenhet av liknande arbete. Har du arbetat på en ekonomiavdelning i ett medelstort bolag sedan tidigare ser vi det som meriterande. Du har goda kunskaper inom svenska redovisnings- och skatteregler. Då bolaget verkar i en internationell miljö förutsätter vi goda kunskaper inom svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du lugn, stabil och positiv. Du är duktig på att kommunicera och tar gärna på dig en rådgivande roll i dialogen med kunder och interna kollegor. Struktur kommer naturligt för dig och du har en hög analytisk förmåga. Du är självgående och proaktiv och har en god förmåga att samarbeta för att tillsammans med teamet leverera kvalitet.

Har du erfarenhet av att arbeta i SAP är det meriterande. Du har en god Excelvana sedan tidigare.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dfindfinance.se
Sista ansökningsdag 24 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Till en av våra internationella kunder i Borås söker vi just nu en erfaren redovisningsekonom. Du kommer bli en del av ett härligt team på fem personer och rapporterar till Redovisningschefen.