Redovisningsekonom till Didriksons

Redovisningsekonom till Didriksons

Redovisningsekonom till Didriksons

Tjänstebeskrivning

Vi söker nu en redovisningsekonom som vill bli en del av framåtsträvande bolag med lång historia som brinner för funktionell tidlös design!

Som redovisningsekonom arbetar du självständigt med allt från löpande bokföring till egna bokslut. Du ingår i ekonomiavdelningen bestående av fem personer och arbetar med löpande support och stöd till ledningen. Du rapporterar till ekonomichefen för Didriksons.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår följande:
  • Löpande bokföring, avstämningar och bokslut
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Delaktig i att bibehålla och utveckla rutiner och processer
Kvalifikationer:

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom redovisning samt mycket goda kunskaper i Excel. Du har arbetat minst tre till fem år med redovisning. Vi förutsätter att du har en god svenska och engelska i skrift och tal. Bolaget arbetar med systemet GARP, varför erfarenhet av detta är meriterande.

För att lyckas i rollen är du ansvarstagande, proaktiv och har en god förmåga att arbeta självständigt. Vi söker dig som är en prestigelös team-player med stort engagemang och som trivs i en miljö som präglas av högt i tak och högt tempo!

Tjänsten är tillsvidare med placeringsort Borås (Viared).

Ort:
Borås/Göteborg

Uppdragsgivare:
Didriksons Regnkläder AB

Ansökan

Låter detta spännande för dig? Varmt välkommen med din ansökan snarast. Urval och intervjuer sker löpande.

Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elisabeth Lidstedt, tel. 0733-434571 eller elisabeth.lidstedt@dfindfinance.se. Ansökan sker via www.dfindfinance.se.

På Didriksons har vi en enkel filosofi: Vi utmanar inte elementen, vi anpassar oss till dem. Precis som Julius och Hanna Didrikson gjorde, redan 1913 då de började tillverka arbetskläder åt alla fiskare i Grundsund. I över hundra år har vi varit vår grundidé trogna. Att göra funktionella plagg som håller dig torr och skön oavsett väderlek. Kanske är det därför vi hundra år senare fortfarande är Skandinaviens största varumärket för regn- och funktionsplagg.

Didriksons startade som ett familjeföretag, och vi brukar säga att vi fortfarande är det. Våra kläder är ju gjorda för hela familjen. Våra kunder är från ett till etthundra år. Alla behöver ju funktionella plagg, som funkar i vardagen, varje dag, oavsett om det regnar eller inte. Kläder med en tidlös, klassisk design som funkar i längden.

Vår värld är annorlunda i dag än då Julius och Hanna startade Didriksons. Det betyder att vi måste ta bättre hand om den. Vi arbetar konstant för att minska vår miljöpåverkan, och lämna så små avtryck efter oss som möjligt. Vi minimerar användandet av kemikalier, säger nej till giftiga ämnen, och använder så lite vatten, energi och transporter som det bara går i vår produktion. Detta är ett arbete som aldrig tar slut, men vi gör det för att våra barn ska kunna ta över världen efter oss. Läs gärna mer på www.didriksons.com
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dfindfinance.se
Sista ansökningsdag 30 juni (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vi jobbar för att andra ska lyckas med målsättningen att våra kandidater och konsulter hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.