Redovisningsansvarig för deltidsuppdrag

Redovisningsansvarig för deltidsuppdrag

Som redovisningsansvarig hos vår kund strax utanför Borås kommer du att ansvara för redovisnings- och bokslutsprocesserna i ett av koncernens bolag. Du arbetar självständigt i din roll och är hands on i redovisningen. Du är en naturlig del av ekonomifunktionen som består av fyra personer och du rapporterar till CFO.

Det här är initialt ett konsultuppdrag på deltid (75%) som förväntas pågå i 6 månader. Dfind Finance erbjuder möjligheten att bli anställd som konsult via oss, alternativt att du arbetar som underkonsult via ditt egna bolag. Kontakta oss gärna gör en dialog om vilken lösning som passar dig bäst.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning

Du kommer huvudsakligen att arbeta med löpande bokföring, avstämningar, Inter Company-avstämning, månadsbokslut, moms- och skattedeklarationer, betalningar samt intern och extern rapportering.

Omfattning:
Deltid 75%, konsultuppdrag 6 månader med start så snart som möjligt

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Varmt välkommen att kontakta Helena Åhman, 0733-16 95 90.

Kvalifikationer:

Du har ekonomisk eftergymnasial utbildning och ett par års relevant praktisk erfarenhet inom redovisning. Du är van vid att arbeta självständigt med hela bokslutsprocessen och känner dig trygg i dina redovisningskunskaper. Vidare behärskar du Excel väl och erfarenhet av GARP är meriterande. Du har en god kommunikativ förmåga och du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat.

Du är en självgående person som gillar att ta ansvar för ditt arbete och samarbeta med andra. Du är flexibel, prestigelös som person och ser mervärdet i ett socialt utbyte med dina kollegor på en mindre arbetsplats. Du är noggrann, analytisk och att arbeta proaktivt är en självklarhet för dig.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dfindfinance.se
Sista ansökningsdag 30 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du en person som vill jobba i det lite mindre bolaget med stora ambitioner? Just nu söker vår internationella kund, som befinner sig i en ordentlig tillväxtfas, en Redovisningsansvarig på deltid.