Kundansvarig säljare

Kundansvarig säljare

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan - från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Vi vill att du utvecklas, utmanas och uppmuntras! Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett positivt och inkluderande arbetsklimat.

Placeringsort

Borås

Arbetsuppgifter

Rollen som kundansvarig säljare innebär såväl nykundsbearbetning som merförsäljning till redan befintliga kunder.

Du kommer huvudsakligen att vara ute på fältet med uppdrag att sälja och serva proffskundernas totala behov av byggmaterial och tillhörande tjänster. Uppdraget innefattar uppsökande verksamhet, offerering/ordermottagning och som stöd har du innesäljare som sköter orderläggning och leverensbevakning.

Du kommer att ha eget kundansvar och egen försäljningsbudget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker det är roligt att sälja och göra affärer i ett högt tempo. Du är serviceinriktad, lagspelare, strukturerad samt har kunskap om och erfarenhet av branschens produkter. Det är ett plus om du behärskar tungt byggmaterial och byggteknik. Erfarenhet av uppsökande försäljning är meriterande.

B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering är vid vår anläggning i Borås.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Platschef Maria Hellqvist på telefonnummer 033- 430 41 26.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 31 oktober eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2019-10-31
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (10 dagar kvar)