Utesäljare till Debe Flow Group

Utesäljare till Debe Flow Group

Är du en relationsskapande person som brinner för försäljning och motiveras av att tillgodose kundernas behov? Debe Flow Group växlar upp och söker nu en ny utesäljare till sitt team!

Om vår kund

Debe Flow Group verkar för en renare värld. Därför är vi en helhetsleverantör av svensktillverkad utrustning för vattenförsörjning, geoenergi, vattenrening, cirkulation, avlopp samt styr- och reglerteknik för vattenburna värmesystem. Sedan år 1956 har vi etablerat oss som ett marknadsledande bolag på den svenska marknaden och i övriga Europa. Trots att vi har växt under de senaste åren finns kundnärheten, flexibiliteten och lyhördheten kvar som kärnvärden i verksamheten. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm och verksamhet i Växjö, Borås och Marbäck och totalt är vi cirka 100 anställda i koncernen. Debe Flow Group är inne i en otroligt positiv och kraftig tillväxtfas där vi ser optimistiskt på framtiden.

Dina arbetsuppgifter

Som utesäljare hos Debe Flow Group kommer du att vara en nyckelspelare i säljteamet ute på fältet. Du kommer framförallt att söka upp kunder, boka in möten och göra fysiska besök ute hos kund.
Du arbetar kontinuerligt med att skapa och förvalta goda relationer som resulterar i bra affärer. I rollen ingår tjänstebil, dator och telefon så att du på bästa sätt kan röra dig fritt och utföra ditt arbete på ett smidigt sätt. Utöver detta är följande exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:
  • Offertskrivningar
  • Räkna på jobb
  • Agera teknisk support till kund
Övernattningar förekommer då du vill vara effektiv och få in så många besök som möjligt när du är ute och kör. Området är västra Sverige med tillkommande sträcka Göteborg-Halmstad-Skåne. Du utgår från din hemort men då du kommer att tillhöra Boråskontoret ser vi gärna att du är på plats ett par dagar i veckan. Du kommer att ingå i ett härligt team på 4 personer som arbetar tillsammans mot samma mål. Du rapporterar till din affärsområdeschef.

Din profil

För att lyckas i rollen som utesäljare bör du vara en självständig, framåt person som tycker det är kul med försäljning mot uppsatta mål. Du drivs av jakten på nya sälj och tycker om att vara ute för att hitta nya kunder. Du är relationsskapande och har en högklassig servicekänsla samtidigt som du är bra på att lyssna in och bemöta kundens specifika behov. Som person är du flexibel och van vid ett högt arbetstempo. Vi ser att du har gymnasialutbildning och att du talar och skriver flytande svenska. Du har grundläggande datakunskaper och är van att arbeta i affärssystem. Vidare är det meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av försäljning eller innehar grundkunskaper inom VVS/Brunnsborrning sedan tidigare.

Vi erbjuder dig en roll i ett säljdrivet bolag som befinner sig i en spännande tillväxtfas. Här finns det möjligheter att komma in och vara med på resan och samtidigt utvecklas på ett individuellt plan.

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jens Lindroth på jens@effektiv.se eller Victoria Hedenquist på victoria.hedenquist@effektiv.se

Sökord

Utesäljare, försäljning, kundbemötande, service, support, relationsskapande
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.