Inköpare till Debe Flow Group

Inköpare till Debe Flow Group

Vill du arbeta med inköp i ett tillväxtföretag där du får agera självständigt med eget ansvar? Drivs du av att göra affärer och skapa goda relationer med interna och externa kontakter? Då har vi en spännande roll att erbjuda dig!

Om vår kund

Debe Flow Group verkar för en renare värld. Därför är vi en helhetsleverantör av svensktillverkad utrustning för vattenförsörjning, geoenergi, vattenrening, cirkulation, avlopp samt styr- och reglerteknik för vattenburna värmesystem. Bolaget grundades år 1956 och har sitt huvudkontor i Stockholm samt verksamhet i Växjö, Borås och Marbäck. Totalt är vi cirka 100 anställda i koncernen och växer ständigt med en offensiv tillväxtplan.

Ett av våra dotterbolag är Pemtec som är en av Nordens ledande leverantörer av produkter för berg-, jord- och sjövärme samt tryckavlopp, tryckvatten och kabelskydd. Vi har tillverkning i vår egen fabrik i Borås vilket ger en otrolig flexibilitet för kunderna.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som taktisk inköpare hos Debe Flow Group kommer du att arbeta i en varierad roll där du arbetar både operativt och strategiskt med inköp inom koncernen. Du kommer kontinuerligt att utföra marknadsanalys, upphandling, hantering av leverantörsofferter, förhandling och kontraktering av de leveranser som organisationen behöver. I rollen ansvarar du också för råvaruinköp för Pemtec och du fördelar din tid själv mellan koncernen och Pemtec.
Du driver och deltar i tvärfunktionella kategori/upphandlingsteam och förbättringsinitiativ samtidigt som du i det löpande arbetet arbetar med att utveckla och optimera vår leverantörsbas. Övrigt tillkommande arbetsuppgifter är:
  • Omvärldsbevakning inom produktområdet
  • Följa upp och ständigt vara proaktiv kring nyckeltalen för dina produktgrupper
  • Sammanställa rapporter, leverantörsmarknadsanalyser samt riskanalyser
  • Du ansvarar för supplier audit hos våra viktigaste leverantörer och produktkvalificeringsprocess när så är aktuellt.
  • Ansvara för Risk och konsekvensanalyser
  • Jobba med leveransvillkor och logistik och hitta lösningar optimerat för inköpet
  • Aktivt leveransbevakning
I rollen ingår även koordinering av produktinfasning/utfasning, projektledning i leverantörsutvecklingsprojekt. Placering är på vårt kontor i Borås.

Din profil

Vi söker dig som har utbildning inom inköp eller universitet-/högskoleutbildning inom företagsekonomi eller annan relevant utbildning samt har erfarenhet av inköpsarbete, logistik och förhandlingsvana. Vi uppskattar om du har grundläggande kunskaper om avtal och juridik. Har du dessutom goda produktkunskaper inom plast, sand, stål eller asfaltsindustrin ses det som meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har goda datakunskaper, meriterande med kunskaper i Pyramid.

Vidare är du en person som drivs av att göra affärer, är skicklig på att förhandla och samtidigt är en fena på att skapa goda relationer med interna och externa kontakter. Du är ansvarsfull och trivs med att självständigt driva ditt arbete framåt samtidigt som du också är en lagspelare. Vi värdesätter egenskaper som flexibilitet, självständighet, struktur, att du är lösnings- och resultatorienterad samt att du trivs i ett prestigelöst klimat där teamarbete, service och engagemang värdesätts högt.

Vi är ett företag som ständigt arbetar med att förbättra och utveckla, både oss själva och verksamheten. Vi erbjuder dig en roll i en säljdriven koncern som befinner sig i en spännande tillväxtfas. Här finns det möjligheter att komma in och vara med på resan och samtidigt utvecklas på ett individuellt plan.

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jens Lindroth på jens@effektiv.se eller Christina Björsell på christina@effektiv.se

Sökord

Inköp, supply, buyer, avrop
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.