Privatrådgivare Borås

Privatrådgivare Borås

Är du är nyfiken på att arbeta med gemensam kundportfölj i ett team med kompetenta, härliga kollegor med fokus på hög kund och medarbetarnöjdhet? Trivs du i en roll där du jobbar nära dina kollegor på orten samt med övriga kollegor digitalt, läs då vidare!

Vi ger våra kunder flexibla lösningar i moderna kanaler. Det senaste året har vår rådgivning främst skett digitalt, men det är ingenting som har varit nytt för oss utan snarare en naturlig utveckling av redan befintligt arbetssätt. Danske Bank utvecklar ständigt nya lösningar och förfinar arbetssätt främst drivet av nya kundbeteenden, det gör att vi har möjligheterna att verkligen fokusera på kunden och säkerställa en så bra upplevelse som möjligt.

Du ingår i ett team av privatrådgivare men även ha ett nära samarbete med övriga delar av banken vilket gör att vi kan utvecklas och lära av varandra, allt för att skapa värde för kunden. Samtidigt som du jobbar nära dina kollegor i Borås kommer du även ha ett tätt samarbete med Halmstad och Jönköping.

Helhetsrådgivning och proaktivt kundbemötande
Vi arbetar med gemensam kundportfölj där ditt uppdrag är att ge kunderna kvalificerad helhetsrådgivning. Vårt fokus ligger på att skapa värde för kunden, någonting som du som privatrådgivare gör genom att agera proaktivt och föreslå relevanta och individuella lösningar baserade på den unika kundens behov. Våra kunders behov varierar med en bred komplexitet i ärendena som vi hanterar.

"Vi arbetar med gemensam kundportfölj där fokus ligger på att du som rådgivare får möjligheten att fokusera på det du är expert på – holistisk rådgivning. Du får chansen att ta stort eget ansvar och för mig är det viktigt att du känner ägarskap i din roll" berättar din blivande chef Ulrica

Genom att arbeta tätt tillsammans, framförallt mellan Borås, Jönköping och Halmstad men även med andra enheter i banken skapar vi resultat och hittar affärerna. Allt för att skapa förtroende och en långsiktig affärsrelation med Danske Bank och våra kunder.

Affärsdriven relationsskapare
Grunden för att trivas i den här rollen är att du tycker att rådgivning är kul och drivs av att arbeta för hög kundnöjdhet. Du bör se möjligheterna i att det ständigt sker förändringar i rollen och tycka att det är roligt att tillsammans med kunder och kollegor hitta de bästa lösningarna. Din strategiska förmåga kommer att komma väl till pass i rollen eftersom det är en stor bredd i komplexiteten hos våra kunder. Du kan göra din kunskap tillgänglig både för kollegor och kunder och drivs av att arbeta självständigt och ser affärsmöjligheter.

Din styrka är att du har kunskap och intresse av att arbeta med kvalificerad rådgivning i digitala kanaler och fysiska möten. Förutom det söker vi dig med:
  • Erfarenhet som privatrådgivare
  • Swedsec-licens, bolån och investeringsrådgivning
  • Vi ser gärna att du har akademisk utbildning, gärna inom ekonomi
"Brinner du som jag för att hjälpa kunder till en bättre vardagsekonomi tveka inte att söka tjänsten som privatrådgivare och bli min nya kollega på Danske Bank i Borås" säger din blivande kollega Per

Hoppas att vi har fångat ditt intresse!
Vid frågor är du välkommen att kontakta Ulrica Engfors, chef Rådgivningscenter Jönköping, Borås och Halmstad, 0767-21 86 77. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.danskebank.se/karriar
Sista ansökningsdag 25 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med och skapa värde för våra kunder genom att möta och överträffa deras förväntningar.

Du blir en del av en utmanarbank på den svenska marknaden, med ett starkt fokus på att växa. Vi är en organisation med 1 500 medarbetare som tillsammans strävar efter att bygga en än mer innovativ, agil och inkluderande kultur - en kultur där förändring ses som en möjlighet att utvecklas, och där nyfikenhet och engagemang uppmuntras. Vi arbetar tillsammans för att nå våra gemensamma mål, och utgångspunkten är att vi behandlar varandra med vänlighet och omtanke.

Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har cirka 22 000 anställda i 13 länder.