Driven och engagerad säljare

Driven och engagerad säljare

Ditt uppdrag

Dammråttan i Borås har satt upp tydliga tillväxtmål, vi tittar både på nya orter och satsar på tillväxt där vi redan finns. Nu söker vi dig som vill vara med på resan att utveckla verksamheten och ta den vidare till nästa nivå!

Rollen som säljare hos oss innebär att arbeta med hela säljprocessen, allt ifrån prospektering och att uppsöka nya kunder till att sätta ihop presentationer, bygga offerter, kalkylering, paketering och avslut. Tjänsten innebär i huvudsak ett fokus på försäljning mot nya kunder men innebär även bearbetning av befintliga kunder med fokus på merförsäljning. Vidare innebär tjänsten att vara med och bygga en fungerande säljprocess hos oss. Du brinner för att både utveckla, implementera men också praktiskt genomföra alla delarna i en säljprocess. Du deltar i att utbilda och följa upp att övriga i organisationen arbetar efter de ramar och rutiner som ryms i säljprocess. Vi kommer att fortsätta att utveckla vårt arbete med privat och offentlig upphandling vilket också kommer det vara en del av ditt ansvar som säljare. I rollen som säljare kommer du att i samarbete med VD utveckla och driva olika marknadsföringsaktiviteter och du kommer att ingå i Dammråttans ledningsgrupp.

Vår teamkänsla och stolthet över den service vi levererar till våra kunder ligger oss varmt om hjärtat och det kommer du att märka. Hos oss spelar alla en viktig roll!

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av försäljning.
En stor del av ditt arbete kommer att vara uppsökande försäljning där din erfarenhet kommer att spela en viktig roll. Har du erfarenhet av tjänsteförsäljning ser vi det som ett plus. Vi arbetar med upphandling, både mot privat och offentlig sektor och det är därför meriterande.

Som person behöver du vara strukturerad, självgående och van att följa upp ditt arbete. Du drivs av att arbeta utifrån fastställda mål. Vi på Dammråttan har ett stort engagemang i våra kunder och vill alltid ge våra kunder bästa tänkbara service. Vi söker dig som trivs i ett sådant klimat och som brinner för att göra affärer!

Låter detta intressant är du varmt välkommen med sin ansökan.

Kontaktpersoner:

Anna-Karin Ivarsson (VD), 033-204353

Lisa Eklund (HR-ansvarig), 036-369045
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dammrattan.se
Sista ansökningsdag 10 okt 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dammråttan startade år 2000 i Borås och har nu blivit ett
60-tal glada "Dammråttor". Vi är alla lika proffsiga med hög serviceanda. Idag finns vi på flera orter som Borås, Ulricehamn, Kinna, Skene och Svenljunga med omnejd. Det viktigaste vi har är våra medarbetare! Vi arbetar kontinuerligt för att hålla hög kompetens inom våra arbetsområden. Service, materiallära, ergonomi, effektivitet och arbetsglädje genomsyrar våra utbildningar.
Teamkänslan är på topp som frukten av långsiktigliga strategier och en fantastisk grupp. Vi är stolta över vårt yrke och ser det som vår uppgift att ge våra kunder den bästa tänkbara service. Anledningarna till att vi lyckats växa är många, men det viktigaste är vårt goda rykte som skapats av våra underbara medarbetare!


Våra långa kundrelationer är ett kvitto på att vi arbetar rätt!

Dammråttan i Borås AB ingår tillsammans med Stormtrivs i Jönköping AB, Stormtrivs i Linköping AB och Stormtrivs Livskvalitet AB i Stormtrivs AB. Stormtrivs AB ingår är en del av Huset invest.