Depåchef – Borås

Depåchef – Borås

Är du en kund- och försäljningsorienterad ledare med ett starkt affärsmannaskap som motiveras av att se både affären och dina medarbetare växa? Vill du bli en del av det ledande företaget inom maskinuthyrningsbranschen?

Om tjänsten

Vi söker nu en Depåchef med ansvar för vår depå i Borås. I nära samarbete och tillsammans med ditt team, distriktschef och säljare arbetar du med att utveckla affären för att stärka Cramo på den lokala marknaden. I ansvaret ligger också att kontinuerligt arbeta med att utveckla strukturen inom depån och se till att den har en attraktiv och rätt dimensionerad maskinpark.

I rollen som Depåchef ingår bland annat:
  • Lokalt säljansvar
  • Budget och resultatansvar
  • Personalansvar
  • Utveckling av verksamheten, både lokalt och i distriktet
Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning samt av att leda och utveckla personal. Du har god ekonomisk förståelse för att kunna följa upp nyckeltal och resultat.

Som ledare är du engagerad och positiv som med ett coachande ledarskap skapar förtroende i verksamheten. Du är kommunikativ, bra på att förmedla riktning och mål samt har förmågan att motivera och att få med dig medarbetarna. Du är strukturerad, lösningsorienterad och en duktig relationsbyggare. Du är nyfiken och vill vara en del av Cramos digitala resa och framtida tjänster/erbjudanden.
  • Du är en van användare av systemstöd och har goda kunskaper i Officepaketet.
  • Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.
  • Du har B-körkort.
  • Det är meriterande om du har produkt- och/eller branscherfarenhet.
Vad erbjuder vi dig?

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till att vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv allt-är möjligt-attityd, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Kollektivavtal: Basindustrin - Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna.

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald varför vi gärna ser kvinnliga sökanden och sökanden med annan etnisk bakgrund.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Richard Jägerholm per mejl. richard.jagerholm@cramo.com. Ansök direkt via länk i annons, vi tar inte emot ansökningar per mejl.

Urval och intervjuer sker löpande, tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 sept 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.